FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO FCSB, sabotată de FRF?! Suspiciuni în studioul GSP: „Federația e deranjată! Ar suna ca dracu' să câștige titlul echipa fără antrenor și cu un patron care conduce despotic sportiv!”

Gigi Becali. FOTO: Imago
Gigi Becali. FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2023 08:28 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 08:51

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timișoara, a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Prietenii lui Ovidiu” ♦ L-a lăudat pe Gigi Becali pentru tot ce-a făcut la FCSB în cei 20 de ani și l-a felicitat pe Gheorghe Hagi pentru proiectul de la Farul ♦ În plus, a tras un semnal de alarmă în ceea ce-ar însemna ca FCSB să câștige campionatul cu Becali antrenor

- Domnule Iancu, vă place vreun proiect din fotbalul românesc?
- Uitați-vă la Hagi, care-și investește banii lui! Își pune în joc și propria lui imagine. Care e poziția lui Hagi? E unicat în lume! El este un fost mare jucător, fantastic jucător, cu o notorietate și un bagaj de cunoștințe fantastice. Este și patron, și antrenor. Poziția lui nu depinde de jucători, dar poziția unui antrenor, da! El domină tot și poate să reșapeze jucători ciufuți, gen Alibec. Îl domină pentru că el are autoritatea supremă. Doar acel jucător depinde de el, nu invers.

- Ce părere aveți despre Gigi Becali și FCSB?
- Steaua! Eu nu-i spun FCSB echipei conduse de Gigi Becali. Eu îi spun Steaua și-mi asum. Moral, are dreptul ăsta, ca ea să fie Steaua, pentru tot ce-a făcut domnul Becali în ultimii 20 de ani.

- E normal ca echipa să nu aibă un antrenor cu acte?
- După 20 de ani de vechime în fotbal la nivelul maxim și cu un bagaj emoțional și profesional consistent, domnul Becali este sau nu calificat?

- Posibil să fie.
- Rezultatele generale ale acestei echipe i se datorează domnului Becali? Este un fapt! La nivelul Federației contează minusul ăsta și-l amendează pe domnul Becali pentru această intervenție la vedere și creează o nemulțumire. Ce-ar însemna să câștige FCSB campionatul?

- O secundă, cine credeți că-l câștigă?
- Eu cred că FCSB pentru că acum este pe trendul cel mai lansat. Dar în același timp, cred că au și un handicap în posibilitatea ca rezultatele să fie influențate tocmai pentru că ar suna ca dracu' să câștige FCSB fără un antrenor, cu un patron care conduce despotic sportiv.

- Credeți că cei de la FRF...
- Cred că Federația este deranjată în mod direct de această situație la vedere. Gigi se simte bine în provocarea asta și e în competiție cu antrenorii mari ai României, cu cluburile și cu restul patronilor. Lucruri care-l motivează să investească.

CITEȘTE ȘI:

FCSB - Universitatea Craiova nu va avea arbitru FIFA! Roș-albaștrii au avut două meciuri cu probleme cu el la centru
FCSB - CSU CRAIOVA
FCSB - Universitatea Craiova nu va avea arbitru FIFA! Roș-albaștrii au avut două meciuri cu probleme cu el la centru
Gigi Becali, încântat de doi jucători de la FCSB » Deian Sorescu, luat la rost: „Băi, dacă ai emoții, stai pe bancă! Joacă ce jucai la Dinamo”
FCSB
Gigi Becali, încântat de doi jucători de la FCSB » Deian Sorescu, luat la rost: „Băi, dacă ai emoții, stai pe bancă! Joacă ce jucai la Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
balotelli
balotelli  •  17 Februarie 2023, 23:30
Postat de cipri40 pe 17 Februarie 2023, 18:33

Voi nu aveti un servici,ocupatie ceva. Stati si comentati toata ziua si seara va bate foamea cu 2-0

Decât cu 3-0 la masa verde... cum îi bătură ungurii pe olteni... mai bine cu conturile pline... de like-uri... și bătuți de foame cu 2-0! :-)))

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  17 Februarie 2023, 18:53
Postat de guimaraes1.0 pe 17 Februarie 2023, 15:55

La fel a facut si cu mine prostanacul dar n-a retinut decat textele cu spma rog gusturile nu se discuta asa ca n-am sa-i comentez placerile el ma plagiaza si la fel face si cu altii la greu deoarece n-are replici.

Postat de iosiful_. pe 03 Martie 2018, 23:09 Băi, eu atât îți zic: împrumut expresii funny de la John, arsenie etc. care isi bat joc de voi dar nu sunt eu ăia. Pricepi, bine, nu, să fii sănătos ca tot aia e HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHA

cipri40
cipri40  •  17 Februarie 2023, 18:33

Voi nu aveti un servici,ocupatie ceva. Stati si comentati toata ziua si seara va bate foamea cu 2-0

Vezi toate comentariile (37)
Comentează