FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Poveste amuzantă cu Florin Halagian din perioada Dinamo: „Ce fus orar?! Când e noapte ne culcăm, când e ziuă ne sculăm”

Florin Halagian
Florin Halagian

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2022 15:12 / Actualizat marti, 03 mai 2022 21:59

Marian Pană (53 de ani), fost jucător la Flacăra Moreni, FC Argeș și Dinamo, a fost invitat la GSP LIVE în acestă dimineață. Fostul internațional român a povestit un episod din vremea când evolua pentru Dinamo.

Marian Pană s-a transferat la trupa din „Ștefan cel Mare” în sezonul 1991-1992 și își aduce aminte cu drag de perioada când era antrenat de Florin Halagian, povestind o întâmplare amuzantă petrecută la un turneu în India.

VIDEO. Marian Pană, poveste amuzantă cu Florin Halagian

„Am fost în India, la un turneu (n.r. - turneul Jawaharlal Nehru), cu Florin Halagian. Făcuse lotul B în perioada aceea, 1990-91. Când am ajuns acolo după vreo 2 zile, stăteam în pat și ziceam că sunt tot în avion. Am avut un antrenament, erau 40 de grade afară, și a doua zi am jucat cu India. I-am bătut 3-1 pentru că aveam echipă foarte bună, era lotul B al țării, dar nu prea a fost la nivelul așteptărilor pe care le avea nea Florin.

A doua zi am avut o ședință, înainte de antrenament și ne-a zis: «Ce ați avut mă? Parcă erați nebuni pe teren», după a început să ne întrebe pe fiecare. Și a ajuns la Gabi Răduță și îl întrebă: «Ce ai avut mă?» și zice Gabi: «Florine, cred că din cauza fusului orar, am mers mult. Am venit din România tocmai aici pe alt continent», la care nea Florin Halagian: «Ce mă-ta în c*r fus orar mă. Când e noapte ne culcăm, când e ziuă ne sculăm». A fost extraordinar, Florin avea niște glume extraordinare”, a povestit Marian Pană la GSP Live.

69 de meciuria jucat Marian Pană la Dinamo, pentru care a înscris de 4 ori

Citește mai multe articole din Liga 1:

Liderul galeriei Rapidului, după ce Becali a propus finala cu CFR Cluj pe Giulești: „Nu ne opunem”

Uhrin jr. face tactica lui Dinamo cu gândul la baraj » Antrenorul a decis să renunțe la doi jucători

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  04 Mai 2022, 00:49
Postat de iulian_ene pe 03 Mai 2022, 22:50

Da exact aia denota, umor de mare clasa. In niciun caz marlanie si taranism.

Fix! Apropo de fus orar, a povestit mai de mult că a avut o deplasare în Estul extrem al rusiei, a plecat la 12, a mers 5 ore cu avionul și când a aterizat era tot ora 12.

iulian_ene
iulian_ene  •  03 Mai 2022, 22:50

Da exact aia denota, umor de mare clasa. In niciun caz marlanie si taranism.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează