FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Fostul golgheter al Ligii 1 l-a ironizat pe Gigi Becali, după ce FCSB a ratat încă un titlu: „Îi recomand să urmeze acești pași”

Marian Savu. 
Foto: Andrei Petrescu (GSP)
Marian Savu. Foto: Andrei Petrescu (GSP)

Articol de , , - Publicat duminica, 28 mai 2023 22:33 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 22:39

Aflat la un eveniment caritabil în cadrul căruia a făcut echipă cu mai mulți foști jucători, printre care Gigel Bucur, Florin Gardoș sau Răzvan Stanca, fostul atacant de la Dinamo și Rapid, Marian Savu (50 de ani), l-a ironizat pe patronul FCSB, Gigi Becali, după ce formația roș-albastră nu a reușit să câștige campionatul nici în acest an. În meciul decisiv de titlu, FCSB a condus cu 2-0, dar a fost întoarsă de Farul, 3-2, formația de la marul mării devenind campioană pentru a doua oară în istorie. 

Fost golgheter al Ligii 1 din sezonul 1999-2000, cu 20 de goluri marcate în tricoul lui FC Național, Savu i-a sugerat lui Becali să-și ia licența de antrenor, dacă tot se bagă atât de mult în detaliile tehnico-tactice ale echipei. Apoi l-a felicitat pe Gică Hagi, despre care a spus că a fost inspirat la meciul cu vicecampioana. 

VIDEO. Marian Savu îl ironizează pe Gigi Becali: „Ar trebui să urmeze pașii necesari și să devină antrenor”

„Cum am mai spus, am avut inspirația să cred că Gică Hagi a inventat ceva și cei de la Farul au reușit să câștige acest campionat. Depindea de el ca, în penultima etapă, să facă ceva ca să câștige acest campionat. Drept dovadă, a și reușit acest lucru. 

Probabil că mulți s-au bucurat că a luat Farul campionatul ca să nu fie antrenorul anului Gigi Becali, așa ca a ieșit Gică antrenorul anului. Fiecare face ce vrea la clubul lui, aduce pe cine vrea, dar cred că orice echipă profesionistă ar trebui să aducă un antrenor. Asta e cel mai important, pentru că un antrenor de aceea își face studiile necesare, pentru a fi antrenor profesionist. 

Și Gigi ar trebui, dacă tot hotărăște să fie antrenor, să urmeze pașii și să devină antrenor”, a declarat Marian Savu, 

Marian Savu, despre FCSB - Rapid 1-5: „Era un meci care nu mai conta”

Ulterior, Marian Savu a mai vorbit și despre derby-ul de sâmbătă seară, dintre FCSB și Rapid, încheiat cu victoria vișiniilor, scor 5-1. 

„Era un meci care nu mai conta. Dacă Steaua se bătea pentru campionat, nu cred că acesta mai era rezultatul. Cred că era invers. Cei de la Steaua erau căzuți după acea înfrângere cu Farul, unde au condus cu 2-0. Din punctul meu de vedere, să conduci cu 2-0 și să fii întors nu e așa ușor”, a mai zis Savu. 

Citește și: 

Mircea Rednic, asaltat la Buzău: „Hai la Dinamo, că acolo e locul matale!” » A urmat o replică acidă a antrenorului

Viorel Moldovan numește echipa din Superliga unde ar putea ajunge Bergodi: „Din ce am auzit eu”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează