FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marica a trecut peste cuvântul lui Becali » A plecat în Dubai!

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 18:06

Ciprian Marica n-a ținut cont de dorința lui Gigi Becali, care i-a transmis să nu se ducă la tratament la Marijana Kovacevici (detalii AICI), și astăzi a plecat să se recupereze la celebra sârboaică.

Atacantul Stelei nu se va duce în Belgrad, acolo unde își trata Marijana pacienții, ci în Dubai. Sârboaica se află acolo pentru că are contract cu un club de fotbal din Emiratele Arabe Unite.

Marica nu e primul fotbalist român care ajunge să fie tratat de Marijana. Pe la ea au mai trecut nume precum Adrian Ilie, Răzvan Raț, Eduard Stăncioiu, Vlad Chiricheș sau Ianis Zicu.

Reghecampf a anunțat azi: "E încă devreme pentru verdicte, dar cred că va reveni la antrenamente după meciurile echipei naționale". Amicalele României sunt pe 23 martie (cu Lituania) și pe 27 martie (cu Spania).  Dacă afirmația lui Reghecampf se adeverește, Marica ar putea fi înapoi pe gazon în cel mult o lună, poate chiar la confruntarea cu Pandurii (pe 30 martie)! 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (168)
samertx
samertx  •  08 Martie 2016, 22:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ne vedem la Poarta Sărutului! :))

bvd_magheru
bvd_magheru  •  08 Martie 2016, 22:11

Coloana sonora care incepe cu the doors se ridica la nivelul filmului . La fel si distributia.

samertx
samertx  •  08 Martie 2016, 22:10
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Borcea, să-i faci și cronica, metre. :))

Vezi toate comentariile (168)
Comentează