FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marica îi ia apărarea lui Zicu: "Şi-a rupt piciorul jucînd fotbal şi acum e lăsat singur"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2009 00:00

Fost coleg cu Ianis Zicu la Dinamo, Ciprian Marica îi ia apărarea mijlocaşului şi spune că toţi cei din club ar trebui să-l susţină pentru a-l ajuta să revină la forma dinaintea accintării.

"Ştiu prin ce trece Ianis Zicu şi nu înţeleg de ce lumea nu gîndeşte la fel. Consider că în România, jucătorul nu mai este tratat cu respect de către conducători, şi-a rupt piciorul jucînd fotbal şi nu ştiu de ce este lăsat singur acum. Nu atunci cînd sîntem sus trebuie să fim lîngă jucători, ci cînd le e mai greu. El face eforturi mari să revină în formă, vrea să fie acelaşi ca atunci cînd toată lumea era la picioarele lui.

Toate cluburile din România l-au vrut la un moment dat, a demonstrat că are valoare. Sînt sigur că dă totul, dar nu poate singur", a spus Marica la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
tatutzu
tatutzu  •  22 Septembrie 2009, 23:56

sper ca zicu sa marcheze din nou. este util echipei, face faze frumoase, pase filtrante, se vede ca are clasa. trebuie sa mai munceasca un pic si la conditia fizica si va redeveni om de baza al lui DINAMO si al echipei nationale

tatutzu
tatutzu  •  22 Septembrie 2009, 23:53

ideea e alta. zicu nu a jucat mai nimic tot meciul dar nu din cauza ca nu e refacut complet sau nu poate. el nu a fost jucat de coechipieri. mai ales in repriza a doua, a primit doua mingi. din care una, cand erau trei adversari langa el. a venit o data la jumatatea terenului si si-a luat el minmgea. dar in momentul ala trebuia ca pulhac sa urce, pentru a primi si-i da mingea inapoi lui zicu. nu a facut-o. de asta zice lumea ca nu a jucat nimic. a stat toata repiza a 2-a cu mana pe sus... pacat

 •  22 Septembrie 2009, 23:33

Ba da mai lasati-ne cu Zicu,care ne arata semne obscene,vai de el nu e sustinut,pai de un an de zile e asa.Nu vedeti ca nu alearga,nu face pic de efort,mai are si burta,e un nesimtit.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează