FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-1

Marica, recidivă » Atacantul a rezistat doar 20 de minute cu Pandurii și e tot mai departe de Euro

Articol de - Publicat joi, 31 martie 2016 00:00

Atacantul a rezistat doar 20 de minute aseară, după care muşchiul i-a cedat din nou.

La pauză, cu om în plus după eliminarea lui Mrzljak, Reghecampf a decis să rişte şi să-l trimită în teren pe Ciprian Marica. La 3 săptămâni de momentul în care s-a accidentat în derby-ul cu Dinamo, când a suferit o ruptură musculară. Atacantul n-a stat însă pe gazon mai mult de 20 de minute, după care a cerut schimbare.

S-a îndreptat şchiopătând spre bancă şi a fost consolat de Reghe, dar şi de preparatorul fizic Thomas Neubert. Dacă diagnosticul de recidivă va fi confirmat de investigaţiile pe care Ciprian le va face în cursul zilei de azi, atunci el va ieşi definitiv din calcule pentru o posibilă prezenţă la Euro 2016 fiindcă va fi nevoit să absenteze alte 3-5 săptămâni.

Marica s-a tratat în prima parte a perioadei de după leziunea musculară la celebra Marijana Kovacevici, un controversat vraci sârb, care face o terapie având o bază neconvenţională în lumea medicală a sportivilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează