FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Omul care a tratat zeci de fotbaliști români face un apel: „Nu mergeți la vrăjitoarea Marijana Kovacevic! Am vorbit și cu doctorul de la Chelsea”

Marijana Kovacevic e renumită pentru tratamentele sale controversate
Marijana Kovacevic e renumită pentru tratamentele sale controversate

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2021 12:02 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 16:32

Ion Codorean, expert în ortopedie și medicină sportivă și fost doctor la Steaua între 2000 și 2002, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit despre conexiunile sale cu lumea fotbalului. 

Medicul Codorean a tratat de-a lungul timpului fotbaliști precum Alexandru Chipciu, Florin Gardoș, Ciprian Tătărușanu sau Gabi Iancu, dar spune că nu-i înțelege pe cei care aleg să o viziteze pe controversata vrăjitoare Marijana Kovacevic, devenită cunoscută după ce sute de fotbaliști i-au trecut pragul. 

Ion Codorean: „Nimeni nu știe ce se întâmplă acolo”

„Știți ce se întâmplă? Nimeni nu știe exact ce face ea acolo. Are cazuri de fotbaliști celebri tratați, dar cel puțin la fel de multe cazuri care nu au mers bine. Toată lumea vorbește doar despre situațiile în care sportivii au mers acolo și s-au recuperat. Când s-au dus acolo și nu s-au recuperat, n-a mai spus nimen nimic! 

E greu să recomanzi cuiva să meargă acolo pentru că nu știi ce-i face jucătorului! Ea niciodată n-a spus concret ce face. Nu știe nimeni nimic. Eu cunosc sportivi care s-au dus acolo, s-au simțit bine după două, trei ședințe, iar apoi au revenit acasă și au făcut ruptură musculară. 

Probabil e o chestiune de noroc, în care cazurile ușoare se vindecă, iar cazurile mai grele nu se vindecă. Eu le recomand jucătorilor să meargă oriunde pot fi ajutați, dar nu acolo unde nu știu ce se întâmplă. Acolo nu știm ce e! Eu îl trimit acolo, dar nu știu ce-i face jucătorului. Nu știu ce e gelul ăla pe care-l folosește”, a spus Codorean, la GSP Live. 

Vorbeam cu medicul de la Chelsea la un moment dat. Au avut și ei un fotbalist care a fost acolo și s-a făcut bine și nici ei nu înțelegeau ce se întâmplă și de ce unii sunt bine, iar alții nu sunt bine după ce ajung la ea - Ion Codorean, medic ortoped

Daniel Pancu, rateu cu Marijana Kovacevic 

Fostul fotbalist Daniel Pancu este unul dintre jucătorii căruia tratamentul nu i-a folosit. Rapidistul s-a întors de la Belgrad crezând că era apt de joc, dar i-a recidivat accidentarea, cum s-a întâmplat la un moment dat și cu Diego Costa. 

Și unii jucători de la FCSB s-au mai gândit să meargă la Belgrad, doar că n-au avut cum să apeleze la Kovacevic. Gigi Becali i-a oprit: „E un lucru necurat și eu nu accept așa ceva, să se ducă jucătorii la un vraci!”. 

Am încercat tot felul de soluții de recuperare. Am fost de trei ori la ea, dar mi-a reușit o singură dată. Poate prima dată eram mai tânăr și am crezut mai mult în chestia asta. Aveam 21 de ani. Stăteam la hotel, la ea mergeam doar la cabinet. Era ceva pe bază de electroșocuri. N-o prindeai mereu, era chemată pe la echipe. Nu știu dacă pot s-o recomand, dar merită încercat. Dacă ai o ruptură și medicul ți-a zis că stai 4-6 săptămâni, la ea în 4-6 ore ești gata! Ea calcula săptămâna cu ora - Ciprian Marica, fost internațional

Jucători români care s-au tratat la Marijana Kovacevic: Pancu, Zicu, Marica, Trică, Dani Coman, S. Paraschiv, Mara, Raț, E. Dică, M. Constantin, Pintilii, Dolha, Stăncioiu

Cine e Marijana Kovacevic

  • e licențiată în farmacologie 
  • 10 ani a lucrat în mai multe laboratoare și instituții farmaceutice
  • s-a specializat și în fizioterapie 
  • în urmă cu 15 ani și-a deschis propriul cabinet, la Belgrad s-a specializat în tratarea accidentărilor, cele musculare în special 
  • refuză din start să dezvăluie ce conține substanța care e introdusă în corpul sportivilor, însă nu există niciun risc de dopaj, toți sportivii care au fost testați după ce s-au tratat la ea au ieșit negativ 
  • în 2010, Marijana a făcut parte din delegația oficială a naționalei Serbiei, care a participat la Campionatul Mondial

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV VIDEO „Pregătește-l să se lase!” Dezvăluiri tulburătoare despre cel mai dificil moment din cariera lui Alex Chipciu + previziunea sumbră a unui medic american

Dezbaterea zilei, 24 martie » Cine ar trebui să joace titular la națională: Man sau Ianis Hagi?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
tanase
tanase  •  24 Martie 2021, 18:04

Oamenii în Balcanic cred în astfel de tratamente. Adevărul e ca ierburile pot vindeca. LA SUPRAFATA. Pana crapă! Eu de 2 ori în viața am fost la vraci, de fiecare data m-a ajutat la suprafață în problema medicala. Ei ar trebui cel mult sa recupereze pacientul, vindecarea intervine numai prin medicina.

124988192308384
Andrew Andy  •  24 Martie 2021, 16:54

Domnil Codorean,in indelungata sa cariere medicala nu a avut nici un rateu?daca a avut ar trebui sa nu isi exprime parerea despre altii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează