FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CRAIOVA, VINERI, ORA 21:00, LIVE VIDEO PE ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Marin Barbu: "Ce lot are Steaua? Ce Dayro Moreno? Niţă joacă într-un picior în Ghencea" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2009 00:00

Fostul jucător al Stelei, Marin Barbu, consideră că marea problemă a grupării din Ghencea este lipsa valorii lotului şi spune că rezultatele vor aduce din nou liniştea în tabăra roş-albaştrilor.

"Vreau să bată Steaua, am crescut acolo şi rămîn alături de echipă pentru tot restul vieţii. Dacă nu bat astăzi, cred că roş-albaştrii nu mai au nici o şansă la Europa League. Lotul de jucători e problema la Steaua, vă spun eu că dacă ar fi mai sus în clasament, peste două ore s-ar uita cum joacă echipa", a explicat Barbu la GSP TV, glumind apoi pe seama lui Dayro Moreno, despre care spune că este valoric sub Robert Niţă, fostul atacant al Stelei care în prezent evoluează în Vietnam şi care a povestit la Plus cum s-a adaptat în fotbalul asiatic.

"Ce lot are Steaua? Ce Dayro Moreno? Lăsaţi-mă cu Moreno! Niţă joacă într-un picior la Steaua mai bine decît Dayro!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
 •  29 Mai 2009, 19:15

Bai ''je-ule'', cand se aduce aminte de dinamo-Foresta se aduce aminte de un singur meci si ca mai erau 20 de min de joc si ati luat 5 goluri. Ce3 compari tu 180 min cu o echipa din Abglia cu ''super echipa'' Foresta. Apropo, dinamo de ce n-a jucat ea in UEFA sau CL? V-a retinut Foresta?

 •  29 Mai 2009, 18:21

bah copacule,enrico sau cum... barbu a jucat 1000 de ani la steaua...si una peste alta, mai stiu o echipa care a condus in halul ala in care a condus dinamo si a facut la fel ca ei...se cheama middlesborough..ai auzit de ei? pacaliciule

 •  29 Mai 2009, 17:48

Din ce stiu eu Robert Nita a jucat la Rapid. Si tot din ce stiu eu ... a umilit pe Dinamo cu Foresta Falticeni. Apropo de recorduri ... ca se mandreau cu recorduri de spectatori astia de la Dinamo ... Pai cand ati avut 4 - 0 in min 70 pe Stefan Cel Mare si a inceput Nita sa danseze prin apararea voastra si v-au dat moldovenii 5 goluri cum e cu recordul asta ? :)) V-au batut aia cu 5 - 4 dupa ce-ati avut 4 - 0 in min. 70. Pai voi numai recorduri din astea aveti ... auzi echipa NEC Nienjmen :)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează