FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Marin Barbu: "E normal ca Lăcătuş să fie nemulţumit de Dayro Moreno"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2009 00:00

Fostul jucător al Stelei Marin Barbu consideră că Marius Lăcătuş este persoana potrivită pentru a conduce gruparea din Ghencea şi consideră că Dayro Moreno nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor care s-au pus în el pînă acum.

"Toată lumea aşteaptă debutul returului, acum să vedem dacă nu va fi amînat din cauza vremii. Steaua are o echipă bună, în Ghencea se vrea mereu titlul, aşa că presiunea îşi poate spune cuvîntul asupra evoluţiei jucătorilor.

Marius Lăcătuş are abilitatea de a-i motiva pe elevii săi şi trebuie să-i dăm credit. Din cîte am văzut, nici el nu este foarte mulţumit de evoluţiile unora. Chiar dacă se aştepta foarte mult de la Dayro Moreno , columbianul nu a confirmat pînă acum şi e normal ca Lăcătuş să reacţioneze" a spus Barbu pentru gsp.ro.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (2)
 •  19 Februarie 2009, 15:53

esti cam prost tu asa in felul tau...

 •  19 Februarie 2009, 13:01

Poate ar fi fost mai indicat sa fi citit articolul mai intai, columbianul columbinatul. ma ganditi numa' la monica bagabontilor :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează