FOTBAL  »  Superliga  »  STADIOANE

Marin Barbu, noi declarații de dragoste pentru Ungaria: „Viktor Orban respectă sportul, i-ar fi adus lui Hagi o stea de pe cer!”

Viktor Orban +12   FOTO
Viktor Orban

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 09:16

Marin Barbu (61 de ani), antrenor la Centrul de Copii și Juniori al clubului Sepsi OSK Sf. Gheorghe, și-a manifestat din nou admirația pentru Ungaria. 

Barbu, supranumit „Magiun”, este de părere că eforturile lui Gheorghe Hagi de a îmbunătăți sportul din țară nu sunt apreciate așa cum ar trebui. În Ungaria, acesta consideră că „Regele” ar fi primit un sprijin mai mare din partea autorităților.

„Trăiesc în această zonă, în secuime, de 40 de ani. Sunt un mare fan Orban, cel maghiar, evident. Îi cunosc pe unguri cât ajută sportul. Au dus sportul la rang de numărul 1. Dacă Hagi ar fi făcut Academia de la Ovidiu în Ungaria, Viktor Orban cred că ar fi fost în stare să-i aducă o stea de pe cer”, a spus acesta, la Radio Sport 1.

Barbu: „Hagi vrea bani pentru a ajuta sportul!”

Antrenorul de la Sepsi a dezvăluit modul în care consideră că Statul român ar fi trebuit să îl ajute pe Hagi. „Văd că Hagi are ceva probleme și s-a împrumutat la bancă. Știți ce ar fi trebuit să facă Statul român? Să-l împrumute cu dobandă de 1 la sută, nu cu 7 sau 8, ca pe orice om de rând

Hagi vrea bani pentru a ajuta sportul, tinerii, pentru sănătatea lor. Oricum, chiar și cu 1 la sută banca ar câștiga. Ăsta ar fi respectul unui Guvern, dacă tot nu ajuți cu nimic altceva sportul în țara noastră”, a declarat el.

Marin Barbu a antrenat în 2019, pentru o scurtă perioadă, echipa mare a lui Sepsi OSK. În trecut, acesta s-a mai aflat pe banca tehnică a unor echipe precum Daco-Getica, Ceahlăul Piatra Neamț și Astra.

GALERIE FOTO. Imagini noi de la stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+8 FOTO

VIDEO. Gică Hagi, primele reacții după meciurile amicale ale Viitorului. „Trebuie să ne adaptăm la situație, nu avem ce face”

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Harlem Gnohere părăsește FCSB cu un mare regret: „Nu am mai putut accepta!”

MOTIVUL REAL al revoltei de la Săftica! Jucătorii s-au enervat când au aflat ce a făcut Negoiță cu cei 500.000 € de la spanioli!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
antisistem
antisistem  •  07 Iunie 2020, 11:34

Un pitic cu pliscul mare, atata tot!

gazistu
gazistu  •  07 Iunie 2020, 11:00

aaahhh, credeam ca e Miriuta...ala e mare iubitor de Ungaria,....are si casa la Budapesta././/./

100000583129623
Stefan Constantin  •  07 Iunie 2020, 10:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează