FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA

CFR Cluj - CSU Craiova // Marin Barbu, sfaturi pentru pariori: „Jucați X, e ca în Italia, grăbiți-vă!”

Marin Barbu // FOTO: GSP
Marin Barbu // FOTO: GSP

Articol de - Publicat duminica, 12 mai 2019 10:53

Marin Barbu, 60 de ani, tehnicianul interimar al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a prefațat duelul dintre CFR Cluj și CSU Craiova din această seară.

  • CFR Cluj - CSU Craiova e azi, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport 2 și TV Digi Sport. Ardelenii devin campioni dacă obțin un punct.

Dan Petrescu e specialist când e vorba să câștige un punct. Dacă vreți să vă dau un pont gratis, jucați X la meciul CFR - Craiova. În ultimele etape, inclusiv în Italia se dau cote bune la X, așa că grăbiți-vă”, a spus Marin Barbu.

„Sunt momente în fotbal când poți și nu vrei, dar și momente cât poți să vrei oricât, dar nu poți. Sincer, așa a fost și la noi. Am văzut meciuri mai frumoase în play-out, cred că în play-off se joacă prea cu frică de rezultat”
Marin Barbu, despre meciul cu FCSB, încheiat 1-5

Pe banca Forestei Fălticeni în istoricul succes reușit cu Dinamo în 2000, 5-4, Marin Barbu recunoaște că s-a gândit la un comeback și în partida cu FCSB: „La 0-4, era un vis frumos, dar mincinos”.

Vezi și:

Marin Barbu, reacție dură după meci: „O echipă blazată, jucătorii s-au dezumflat! Conducerea trebuie să învețe din experiența asta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1603630919884559
Belciug Gigi  •  12 Mai 2019, 13:43
Postat de Belciug Gigi pe 12 Mai 2019, 13:40

Barbu Magiun veșnica ca.pră stelisto-fc5bista! Valoare zero!

Rednic antrenează in play-out și barbu magiun in play-off, că așa a vrut ciobanul ghebos! Trăim vremuri *** și rușinoase!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1603630919884559
Belciug Gigi  •  12 Mai 2019, 13:40

Barbu Magiun veșnica ca.pră stelisto-fc5bista! Valoare zero!

clubsteaua
clubsteaua  •  12 Mai 2019, 12:03

da mah,am vazut ce specialist este dan petrescu la x-uri,a castigat 90% din meciuri in liga 1 de cand a venit. daca era specialist in x-uri, Steaua era deja campioana. sau daca blatistii aia de la viitorul nu ne luau noua 5 puncte si le dadeau 6 celor de la cfr,cam acolo s-a rupt totul. pentru al 3-a an la rand viitorul ne-a tras tzeapa,culmea tot cfr-viitorul au fost meciurile care ne-au luat titlu. oricum,becali ala este cel mai fraier om de pe lume,el vede ca astia fac o cooperativa impotriva lui si el tot vrea sa joace corect. wtf?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează