FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Marinos Ouzounidis acuză înaintea meciului cu FC Botoșani: „Mi se pare puțin ciudat, mă aștept la mai multă protecție”

Marinos Ouzounidis (52 de ani)
Marinos Ouzounidis (52 de ani)

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2021 14:25 / Actualizat joi, 04 martie 2021 15:24

Marinos Ouzounidis (52 de ani), antrenorul lui CS Universitatea Craiova, s-a plâns astăzi că e pus să joace sâmbătă în Liga 1, contra Botoșaniului, înaintea celor de la CFR Cluj și FCSB. Cele două formații din fruntea clasamentului nici n-au fost implicate la mijlocul săptămânii în Cupă, ca oltenii.

De-o lună în România, Marinos Ouzounidis a lăsat deoparte politețurile și azi și-a exprimat nemulțumirea față de modul cum Liga și televiziunile programează partidele. 

Marinos Ouzounidis: „Mi se pare puțin ciudat, mă aștept la mai multă protecție”

„Mă interesează condiția jucătorilor mei și încerc să înțeleg cum se face programarea meciurilor. Am evoluat marți în Cupă și sâmbătă jucăm de la 14:30 cu Botoșaniul. Suntem programați mai devreme decât celelalte echipe din frunte, care nici măcar n-au fost implicate în Cupă, la mijlocul săptămânii", a comentat tehnicianul grec.

Aluzie la CFR și la FCSB, eliminate mai demult din competiția numărul doi a României, dar în campionat programate după olteni. CFR joacă tot sâmbătă, la Arad, cu UTA, însă de la 21:30, iar FCSB, duminică, de la 20:30, pe Național Arena, cu Gaz Metan.

„Înțeleg interesul televiziunilor, dar nu e normal", susține Ouzounidis, care a mai dat un exemplu în acest sens: „Și după ce am bătut la Botoșani, în precedenta etapă din Cupă, la fel a fost. Am jucat joi și apoi duminică, de la 14:30. Mi se pare puțin ciudat. Mă aștept la mai multă protecție pentru jucători" a mai tehnicianul oltenilor.

E posibil să ne afecteze faptul că de acum încolo va evolua și FC U Craiova pe «Oblemenco». Noi suntem o echipă tehnică și avem nevoie de un teren cât mai bun. Sigur că vreau VAR. Înseamnă mai puține griji. Se greșește și cu VAR, dar mai puțin. Nu înțeleg de ce aici nu s-a implementat, ca în alte țări. Avem probleme pe faza ofensivă, e clar. Trebuie să lucrăm acolo. Creăm ocazii, dar nu le fructificăm. Țineți cont însă că în față avem mulți jucători tineri, talentați, dar nu au prea multă experiență

Marinos Ouzounidis, antrenor CS Universitatea Craiova

VIDEO. Cum putea ajunge Radu Drăgușin la Craiova! Silviu Bogdan: „Am zis că n-am mai văzut așa fundaș în România de la Gică Popescu”

Citește și alte știri din Liga 1:

Reacție acidă a Ioanei Timofeciuc, după sfatul dat de Sabău lui Florinel Coman: „La baza răutății stă frustrarea și frica”

Primarul Chirica a anunțat cine o va conduce pe Poli Iași la meciul cu FC Argeș » Prunea: „Să vină Dan Petrescu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  04 Martie 2021, 17:17

Atentie Rotaru ! Sumudica e liber.e momentul sa vina la Craiova.

110146613198286
Gabi Simon  •  04 Martie 2021, 16:36

Mai Ciollo tu nu vrei sa intelegi sau te faci ca esti smecher, e foarte normal ce cere Ozunidis, fiindca la noi echipele astea smenare sunt protejate. Cum sa joace Craiova care a jucat Marti in Cupa , Simbata sa joace in campionat? Te intreb daca esti asa de inteligent. Si echipa fariseului stau in vacanta merci cite o saptamina si *** astea de televiziuni ale stelistului ala clontat de la Digi sa joace mereu Duminica seara? Dar unde e nesimtire e si lipsa de respect, ca sa fac sa intelegeti, ca asa pateste Craiova mereu cu echipele astea de smenari care se vede liber ca sunt ajutate mereu, dar li se intoarce roata stati linistiti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciollo
ciollo  •  04 Martie 2021, 16:07

Eu zic sa faceti cerere sa jucati o data pe luna daca dupa 4 zile nu puteti juca.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează