FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-2

Marinos Ouzounidis, după triumful din Gruia: „Cred că putem juca mult mai bine”

Marinos Ouzounidis +13   FOTO
Marinos Ouzounidis

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 23:07 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 23:26

CS Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj în deplasare, 2-1, în primul meci tare al play-off-ului din Liga 1, iar Marinos Ouzounidis, 52 de ani, a fost mulțumit de rezultat și de jocul echipei sale.

CS Universitatea Craiova a obținut prima victorie după patru meciuri încheiate la egalitate și a revenit în lupta la titlu. Oltenii s-au apropiat la patru puncte de CFR Cluj și așteaptă rezultatul final al partidei dintre FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe. A fost prima înfrângere a CFR-ului pe teren propriu în mandatul lui Edward Iordănescu. 

Marinos Ouzounidis: „Am meritat această victorie”

„Înainte de joc, le-am zis că nu este o presiune pentru noi, ci pe ei. Cred că am fost mult mai buni decât ei, am și deschis scorul. Am făcut o greșeală în repriza a doua pentru că ne-am retras. Au fost o echipă periculoasă. Cred că putem juca mult mai bine, dar rezultatul a fost bun. Avem calitatea să facem asta. 

Nu e ușor, și ei au avut momentele lor. Am ratat prin Mamut când aveam 1-0, apoi ei au ratat șansa de a marca al doilea gol. În general, am meritat această victorie, am jucat mai bine. Însă, putem juca mai bine. Nu suntem o echipă care să stea în propria jumătate și să joace defensiv, suntem o echipă care vrea să aibă posesie, vrem să combinăm mai mult. Cel mai important e rezultatul în acest tip de meciuri. 

În celelalte meciuri am fost mai buni, dar nu am câștigat, s-au terminat la egalitate. Suntem satisfăcuți cu acest rezultat și sunt mulțumit de jucătorii mei. Nu a fost ușor, dar chiar cred că putem juca mai bine. Rezultatul este important când vrei să construiești o echipă bună. Unii jucători au fost mai obosiți. Îl felicit pe Acka, pentru că nu mai jucase de patru luni de zile”, a declarat Marinos Ouzounidis la LookSport+.

Și data trecută când am jucat în Gruia tot noi am luat cele trei puncte, când am câştigat cu 3-2. Mergem la Craiova cu trei puncte şi ne pregătim de meciul cu FCSB. Am avut încredere de la începutul campionatului că ne batem pentru titlu
Andrei Ivan, atacant Craiova

A fost foarte important să câștigăm. Era ca o finală acest meci. Suntem în cărți, dacă câștigăm toate meciurile, ne putem îndeplini obiectivul. Ne-am adunat, am vorbit cu toți. Am dominat foarte mult la Botoșani, dar astăzi trebuia să jucăm foarte bine de la început până la final. Dacă lași garda jos cu CFR, te taxează imediat.
Nicușor Bancu, fundaș Craiova

Sunt bucuros că am reușit să câștigăm și că am intrat foarte bine și am adus victoria. Mă bucur că rămânem aproape. Mai avem 7 meciuri și vreau să le tratăm la fel.
Alexandru Tudorie, atacant Craiova

VIDEO. Sorin Cârțu după Adunarea Generală a LPF: „Nu trebuie să fi jucat fotbal ca să înțelegi greșelile de arbitraj”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

DDB îl vrea pe Prunea înapoi la Dinamo » Reacția fostului portar: „Să-mi facă ofertă!”

Toni Petrea, afectat de programul încărcat din play-off: „Abia am putut să facem un antrenament” + Ce a spus despre starea lui Andrei Miron

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  25 Aprilie 2021, 12:22

Balgradean a fost groparul celor de la CFR! El si Hotzomanu!

223102608702428
Serge Sand  •  25 Aprilie 2021, 10:14

Vai mama voastră de moderatori! Dușmani ai limbii române, treceți înapoi la vocabular!! Repetentilor!

223102608702428
Serge Sand  •  25 Aprilie 2021, 10:05

Da, jucați sârba în căruță la "rotitul ***"! Transhumanța balcanică, prin Oltenia treceau Dunărea oile spre turci și Fanar. Obicei ancestral păstrat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close