FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Toni Petrea, afectat de programul încărcat din play-off: „Abia am putut să facem un antrenament” + Ce a spus despre starea lui Andrei Miron

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 19:16 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 23:17

Toni Petrea (46 de ani), antrenorul de la FCSB, a susținut o conferință de presă cu o zi înainte de meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe de la Giurgiu, în runda 3 din play-off-ul Liga 1.

FCSB poate obține a treia victorie consecutivă în play-off dacă va câștiga partida cu Sepsi. În sezonul regulat, trupa pregătită de Toni Petrea nu a reușit să se impună cu covăsnenii, iar ambele partide s-au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Toni Petrea: „Abia am putut să facem un antrenament”

„Timpul e cam scurt între partide, abia am putut să facem un antrenament. Dar trebuie să ne adaptăm la ritmul de joc. N-am reușit să învingem Sepsi în campionat și asta trebuie să fie o motivație în plus, pe lângă faptul că trebuie să rămânem pe primul loc.

Întâlnim o echipă mai agresivă ca stil, dar nu trebuie să afecteze ce avem de făcut. Trebuie să dăm drumul repede la minge și să nu intrăm în contact cu adversarul, în zone neutre. N-am reușit să recuperăm din jucătorii cu probleme medicale, în două zile n-am avut ce să facem prea mult. Sper să nu mai apară și alte probleme.

Am discutat cu Miron și cu stafful medical, el n-a pierdut mult cu această accidentare, are ritm de joc, poate duce meciul fără probleme. Rămâne de văzut dacă va intra titular”, a declarat Toni Petrea.

Voi urmări cu interes CFR Cluj - Craiova, se poate întâmpla orice. Dacă va câștiga Craiova, vom avea un play-off mult mai disputat
Toni Petrea, antrenor FCSB

VIDEO. Conferința lui Toni Petrea înainte de FCSB - Sepsi

Citește și alte știri din fotbalul intern:

DDB, ședință de ultimă oră cu Mario Nicolae: „Ia zi, vere, cu ce ai ajutat echipa?!”

Florin Tănase, golgeter all-time! Ce performanță a reușit pentru FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează