FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo anunță un proiect unicat în România, asemănător cu producțiile Netflix „Boca Juniors Confidential” și „Sunderland 'Til I Die”: „Un proiect de foarte mare anvergură”

Peluza Cătălin Hîldan
Peluza Cătălin Hîldan

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 10:04 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 10:30

Dinamo se luptă pentru salvarea de la retrogadare, dar Mario Nicolae a anunțat că programul DDB pregătește lansarea unui proiect asemănător cu cel al echipelor Sunderland și Boca Juniors. 

Suporterii dinamoviști pregătesc lansarea unui serial de tip documentar, care va prezenta acțiunile fanilor din programul DDB care luptă pentru salvarea clubului în cea mai neagră perioadă din istoria formației din Ștefan cel Mare. Serialul este asemănător cu producțiile lansate de Netflix, „Boca Juniors Confidential” și „Sunderland 'Til I Die”.

Mario Nicolae: „Un proiect de foarte mare anvergură”

„Lucrăm la un proiect de foarte mare anvergură, împreună cu băieții din DDB. Încercăm să vedem dacă vom reuși să facem un parteneriat de mare, mare anvergură, așa cum au făcut Sunderland sau Boca Juniors, cu câteva episoade, urmând modelul acela. Va fi legat de aportul acesta al programului DDB și al suporterilor, care iubesc această echipă necondiționat. 

Și încă ceva! Dacă nu erau suporterii lui Dinamo, nu se implicau și lăsau clubul așa cum l-au lăsat Negoiță sau Cortacero, clubul Dinamo nu mai exista! Pe lângă licență, sunt multe lucruri care sunt zi de zi plătite de suporteri. Cazări, organizare de meci, teste de COVID-19. E vorba despre foarte mulți bani. Este foarte ușor ca acum să lovești în cei care sunt în continuare pe corabia asta, cei care fac sacrificii, cei care au rămas. Mă număr și eu printre ei. 

E clar că fiecare meci care trece în care nu aduni puncte va atârna greu în clasamentul final. Dar suntem încrezători că la fiecare meci putem să luăm lucrurile pozitive și vom putea să aducem puncte. Și din discuțiile cu ei și cu staff-ul tehnic, chiar dacă se complică de la fiecare meci, suntem încrezători că din punctele rămase putem să sperăm că ne putem salva chiar și fără nevoia unui baraj”, a declarat Mario Nicolae pentru digisport.ro.

VIDEO. Ionuț Chirilă: „Ce să mai caute Dănciulescu la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

FCSB, mai aproape de primul titlu după 6 ani » Premieră pentru „roș-albaștri” în play-off

CFR Cluj, gata să facă primul transfer pentru campionatul viitor! Iordănescu vrea un vârf care are 36 de goluri în acest acest sezon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
elementlord
elementlord  •  24 Aprilie 2021, 21:25
Postat de ticbic pe 23 Aprilie 2021, 14:24

P.S.: Ca asa v-ati obisnuit voi sa scrieti pe "feisbuc", stalcind limba si limbile, nu inseamna ca e si corect...:-)))

Eu m-am legat doar de forma cu apostrof ('till vs.'til) si, da, forma corecta este "'til", ca abreviere de la "until". Legat de "till", spre rusinea mea, nu am stiut de existenta acestei forme. Tocmai ce am verificat (sunt Toma necredinciosu' si caut sa nu iau de bun orice gasesc pe net) si Cambridge Dictionary spune ca asa este. Am mai invatat ceva si iti multumesc pt asta! :)

486296171535958
Nelu Stanciu  •  23 Aprilie 2021, 18:01

Poate că ne va feri Dumnezeu şi de această uriaşă neruşinare a prostiei organizate!

vomitat
vomitat  •  23 Aprilie 2021, 14:44

sper sa apara in documentare si problemele astea...cu oameni la conducere vesnic, cu afaceri pe spatele clubului, cu profitori de pe urma suporterilor...ca daca se arata doar partea frumoasa....e doar spoiala. In rest da...ddb e ceva unic in romania...bravo lor

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close