FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, gata să facă primul transfer pentru campionatul viitor! Iordănescu vrea un vârf care are 36 de goluri în acest acest sezon

CFR Cluj îl vrea pe Fabian Schubert
CFR Cluj îl vrea pe Fabian Schubert

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 19:25 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 20:17

CFR Cluj luptă pentru primul loc în Liga 1, dar antrenorul Edward Iordănescu pregătește deja sezonul viitor.

Antrenorul clujenilor este în căutarea unui vârf care să creeze pericol în careul advers, iar presa din Austria susține că Fabian Schubert (26 de ani) este pe lista clujenilor, vârful austriac terminându-și la finalul acestui sezon contractul cu  FC Blau-Weiss Linz, din a doua ligă din Austria.

CFR Cluj îl vrea pe Fabian Schubert

Sursele GSP.ro susțin că CFR Cluj îl urmărește pe atacantul de 26 de ani și șefii clujenilor au început primele negocieri cu reprezentații acestuia.

Austriacul are un sezon excelent, marcând de 30 de ori în 24 de meciuri în campionat, oferind și 11 pase de gol. În plus, acesta are și 6 goluri în 3 meciuri în Cupă. Schubert este la FC Blau-Weiss Linz din iulie 2019, când s-a transferat de la TSV Hartberg. A mai jucat la Volkermarkt, SV Ried și Strum Graz.

450.000 de euroe cota lui Schubert, potrivit transfermarkt

Pe lângă CFR Cluj, și SKN St. Pölten, SV Ried, WSG Tirol și WAC ar fi interesate de austriac.

10 meciuriși 2 goluri are Schubert pentru Strum Graz

VIDEO Ion Marin așteaptă mai mult de la FCSB și CFR Cluj: „Vreau să vedem și noi calitate, niște idei tactice puse în practică!”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Edi Iordănescu a explicat de ce l-a schimbat pe Arlauskis la pauză și de ce nu o scoate încă pe Craiova din calculele la titlu

FCSB negociază pentru un mijlocaș de „națională”! Îl vrea și CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
514091889218839
Mihai Buzea  •  23 Aprilie 2021, 11:35

Dacă îl au pe istvan,de ce mai vor un atacant???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează