FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce obiectiv are Dușan Uhrin jr. la Dinamo: „Fotbalul e plin de surprize”

Dușan Uhrin jr. (53 de ani)
Dușan Uhrin jr. (53 de ani)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 16:26 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 16:47

Mario Nicolae, managerul sportiv de la Dinamo, a vorbit despre revenirea lui Dușan Uhrin jr. (53 de ani) pe banca tehnică a clubului din Ștefan cel Mare și despre obiectivul antrenorului în actualul sezon.

Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo, după eșecul de la Giurgiu. Șefii erau pregătiți de anunțul „SMURD”-ului și au găsit rapid un nou înlocuitor. Uhrin a mai pregătit-o pe Dinamo în perioada august 2019 - martie 2020, iar astăzi s-a prezentat la Săftica pentru a susține primul antrenament. Dinamo a pierdut prima manșă din semifinalele Cupei României, iar play-out-ul îl va începe din zona roșie a clasamentului, pe poziție de baraj, la un punct de locurile retrogadabile.

Mario Niculae: „Obiectivul lui Uhrin este să rămânem în Liga 1. Fotbalul e plin de surprize”

„Să sperăm că va fi cea mai bună mutare până la finalul acestui sezon. E un an special, îi mulţumesc domnului Mulţescu pentru că a acceptat să vină la Dinamo, iar acum sper să reuşim să ne îndeplinim obiectivul cu Duşan Uhrin. Nu e uşor să convingi un antrenor să vină în momente grele, dar iată că a acceptat acum şi asta dovedeşte că vrea să facă treabă la Dinamo, cel puţin până la vară. Nu a avut nicio cerinţă specială.

După meciul cu Clinceni, când domnul Mulţescu a ieşit cu acea declaraţie în care a spus că simte că nu ar mai vrea să continue, au început discuţiile cu domnul Uhrin. Pot spune că a fost prima şi ultima variantă de pe lista noastră. Obiectivul lui Uhrin este să rămânem în prima ligă. Fotbalul e plin de surprize. Nu ai niciodată o certitudine, putem avea de acum înainte rezultate foarte bune, pot ieşi la rampă jucători pe care nu ne-am putut baza până acum. De când cu pandemia, e foarte greu şi pot fi multe surprize în fotbal”, a declarat Mario Nicolae la LookSport+.

26 de meciuria antrenat Uhrin jr. pe Dinamo în primul mandat: 12 victorii, 4 egaluri și 10 înfrângeri

72 de sezoaneare Dinamo în prima ligă, iar „câinii roșii” nu au retrogadat niciodată

VIDEO. Eugen Neagoe: „Nu mă interesează absolut deloc ce se întâmplă la Dinamo”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Iordănescu amenință după ultimele atacuri ale lui Becali: „Clubul o să facă asta, iar anumite personaje o să tacă”

Un puști cotat de Dinamo la 4 milioane € desființează un antrenor și face acuzații grave la adresa unui șef: „Se dădea la mămicile jucătorilor!” + „Dacă ai «cașcaval» gros și o relație, ajungi în Liga 1”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
jabs
jabs  •  15 Aprilie 2021, 10:03

OBIECTIV - doar divizia B

tataika
tataika  •  15 Aprilie 2021, 05:38

Obiectivul este să-i antreneze pentru matineu. Îl va îndeplini precis, mult succes!

creeperno290
creeperno290  •  14 Aprilie 2021, 22:52

Bafta!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close