FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mario Niculae a transferat la Vejle un fost dinamovist!

Mario Niculae a transferat la Vejle un fost dinamovist!
Mario Niculae a transferat la Vejle un fost dinamovist!

Articol de - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 22:01 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 02:18

Fundașul central Raul Albentosa (33 de ani) a semnat cu Vejle, clubul unde Mario Nicolae (36 de ani) ocupă postul de manager sportiv. 

Raul Albentosa a făcut parte din proiectul eșuat al lui Pablo Cortacero. Fundașul central spaniol a avut însă evoluții lăudate în tricoul lui Dinamo. A bifat 12 partide și a marcat un gol. Liber de contract după plecarea din România, Albentosa și-a găsit în sfârșit echipă. 

Dinamo a rezolvat transferul #3: „L-am luat, vine duminică!”
Dinamo
Dinamo a rezolvat transferul #3: „L-am luat, vine duminică!”

Mario Nicolae l-a transferat pe Raul Albentosa 

Mario Nicolae, fostul conducător al lui Dinamo, a fost angajat luna trecută de Vejle, ultima clasată din Danemarca. A primit un rol important, fiind responsabil cu întreaga strategie de transferuri, după cum anunța Andrei Zolotko, omul de afaceri moldovean care conduce clubul.

Cu transferul lui Albentosa, Nicolae speră să rezolve o parte din problemele defensive. Vejle este ultima în Danemarca, cu 9 puncte strânse în 17 runde. Are cea mai slabă apărare, 41 de goluri încasate.

Mario Niculae a transferat la Vejle un fost dinamovist!
Raul Albentosa

Albentosa, salariu prea mare pentru Dinamo

Raul Albentosa a fost pe lista de transferuri a lui Dinamo în toamna lui 2021, imediat după îndepărtarea interdicției la transferuri. Mutarea nu s-a concretizat, iar Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului, explica pentru GSP.ro: „A cerut un contract foarte mare, motiv pentru care am renunțat la el”.

VIDEO De ce o urăște Andrei Ivan pe Dinamo: „N-o suport! Am fost în probe și mi-au zis că nu-s bun! Acum îi taxez peste tot! Karma”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Flavius Stoican anunţă despărţirea de un jucător: „E blocat psihic! Multă lume l-a înjurat. Nu mai poate continua!”

Răducioiu începe treaba la Dinamo » Ce le-a promis jucătorilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close