FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Răducioiu începe treaba la Dinamo » Ce le-a promis jucătorilor

Florin Răducioiu // FOTO: Cristi Preda
Florin Răducioiu // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 10:39 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 11:40

Bulgarul Plamen Iliev nu e singurul jucător de la Dinamo care a acuzat un șoc după revolta suporterilor. Dar Florin Răducioiu, noul director sportiv al „câinilor”, promite să rezolve probleme.

Din informațiile GSP, mai sunt și alte nume de jucători, în frunte cu Sorescu, care vor să plece, nedorind să mai fie ținta atacurilor celor din tribună.

Dinamo nu mai atrage pe nimeni! De ce campania de transferuri a „câinilor” suferă cu 9 zile înainte de reluarea sezonului
DINAMO
Dinamo nu mai atrage pe nimeni! De ce campania de transferuri a „câinilor” suferă cu 9 zile înainte de reluarea sezonului

Noul manager sportiv al „câinilor”, Florin Răducioiu, a aflat chiar din dezvăluirile fotbaliștilor despre cum au stat exact lucrurile, mai ales în timpul confruntării de pe autostradă, și s-a arătat șocat de faptul că așa ceva a fost posibil.

 „Vă promit că, atât timp cât voi fi aici, asemenea lucruri nu se vor mai întâmpla”, le-a zis fostul mare atacant jucătorilor lui Dinamo. 

Sorescu nu trece incidentele de la Dinamo

Un alt fotbalist important, care nu e dispus să accepte scenele de după înfrângerea cu Mioveni, e Sorescu. El a fost dezbrăcat de tricou de fani, care apoi l-au aruncat pe jos. 

„Am venit la Dinamo cu brațele deschise, am venit pentru tata. El mi-a spus niște cuvinte acum, nu mă așteptam de la el. A pus și tata în balanță lucrurile: «Bă, stai, e clubul la care-mi doream să joace, dar până să își bată joc de copilul meu!» Are și el o limită. Acolo a fost momentul critic, la Mioveni s-a terminat absolut totul. Pentru mine a fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi, cred că am dormit o oră și un pic", a declarat Sorescu la ProTV.

VIDEO De ce urăște Andrei Ivan pe Dinamo: „N-o suport! Am fost în probe și mi-au zis că nu-s bun! Acum îi taxez peste tot! Karma”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Fostul fundaș al Craiovei confirmă negocierile cu Dinamo: „Da, antrenorul mă dorește foarte mult”

UPDATE Transfer ratat de Dinamo » Atacantul a preferat să meargă în Liga 2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
dvd1
dvd1  •  12 Ianuarie 2022, 15:44

despre ce treaba e vorba aici? Stie cineva?

steaua.libera
steaua.libera  •  12 Ianuarie 2022, 13:20

Plecati cu totii si lasati-i sa moara linistiti

paolo17
paolo17  •  12 Ianuarie 2022, 11:58

Daca le-a promis ca isi iau salariile, a inceput gresit!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează