FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fostul fundaș al Craiovei confirmă negocierile cu Dinamo: „Da, antrenorul mă dorește foarte mult”

Ivan Martic (31 de ani), fostul fundaș dreapta de la CS Universitatea Craiova, a fost ofertat de Dinamo.  / FOTO: Imago-Images
Ivan Martic (31 de ani), fostul fundaș dreapta de la CS Universitatea Craiova, a fost ofertat de Dinamo. / FOTO: Imago-Images

Articol de - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 17:55 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 21:05

Ivan Martic (31 de ani), fostul fundaș dreapta de la CS Universitatea Craiova, a fost ofertat de Dinamo. 

Ivan Martic, aflat în ultimele zile ale contractului cu Sion, a primit o propunere concretă din partea lui Dinamo. Fundașul trebuie să ofere în scurt timp un răspuns. 

Continuă căutările » Fosta speranță a lui Mititelu, în probe la Dinamo
DINAMO
Continuă căutările » Fosta speranță a lui Mititelu, în probe la Dinamo

Dinamo îl vrea pe Ivan Martic 

Fostul apărător al lui CSU Craiova are pretenții ridicate din punct de vedere al salariului. A cerut 10.000 de euro/lunar, sumă pe care Dinamo nu o poate satisface. Din informațiile GSP.ro, cele două părți poartă în continuare negocieri și încearcă să ajungă la un numitor comun. Mutarea ar putea fi rezolvată chiar în acestă seară. 

Fostul fundaș al Craiovei confirmă negocierile cu Dinamo: „Da, antrenorul mă dorește foarte mult”
Ivan Martic, în tricoul celor de la CS Universitatea Craiova

„Antrenorul de la Dinamo mă dorește foarte mult. Dar, având în vedere situația, plus relația mea cu Universitatea Craiova, nu știu ce va fi. Vom vedea ce va fi zilele viitoare. A fost un an 2021 greu și sper să încep bine acum. Aștept și discut cu noi cluburi”, a transmis Martic, pentru GSP.ro.

Martic se va despărți în această săptămână de elvețienii de la Sion. El a pierdut echipa, întrucât a fost nevoit să satisfacă vreme de 3 luni un stagiu militar: „În Elveția este obligatoriu. Acum, am terminat, slavă Domnului!”. 

Ivan Martic în tricoul lui CSU Craiova:

  • Martic a sosit gratis în 2017 de la Rijeka. A plecat în aprilie 2020
  • 75 de meciuri a jucat Martic pentru CSU Craiova;
  • 5 goluri și 7 pase decisive a reușit Martic în tricoul Craiovei;
  • St. Gallen, Schaffhausen, Hellas Verona, Spezia, Rijeka, CSU Craiova și Sion sunt echipele pe la care a trecut Martic.

Dinamo, două transferuri în mercato de iarnă

Dinamo a oficializat astăzi transferul lui Marius Tomozei (31 de ani). Fundașul dreapta a evoluat ultima oară la UTA și a semnat un contract valabil până la sfârșitul acestui sezon.

Roș-albii continuă astfel întăririle în compartimentul defensiv, acolo unde l-au mai achiziționat în această iarnă și pe Răzvan Patriche (35 de ani), fostul căpitan al Academicii Clinceni.

VIDEO e ce urăște Andrei Ivan pe Dinamo: „N-o suport! Am fost în probe și mi-au zis că nu-s bun! Acum îi taxez peste tot! Karma”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Transfer ratat la Dinamo » Atacantul a preferat să meargă în Liga 2

EXCLUSIV A refuzat-o pe Luana, l-a ales pe Giovanni! » Sorescu și-a riscat locul la Dinamo ca să îi aibă pe frații Becali ca reprezentanți

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
paolo19
paolo19  •  12 Ianuarie 2022, 03:09

Cate plinuri de benzina pe luna înseamnă 10k?

marius.bxl
marius.bxl  •  12 Ianuarie 2022, 02:26

Stați în banca voastra ..La Dinamo scrie teapa

m4blue88
m4blue88  •  11 Ianuarie 2022, 22:47

Nu vine Martic sub 10k pe luna. Plus ca sotiei lui nu-i place in Romania, motiv pentru care a si plecat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează