FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo nu mai atrage pe nimeni! De ce campania de transferuri a „câinilor” suferă cu 9 zile înainte de reluarea sezonului

Articol de - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022 08:28 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 10:49

Mai sunt 9 zile până la startul returului și campania de transferuri a lui Dinamo nu arată bine deloc. Jucătorii cu nume ocolesc clubul din „Ștefan cel Mare” pentru că nu vor să lupte la retrogradare, dar și de teama suporterilor.

  • „Câinii” mai tratează pentru Antal, fost golgeter, și Martici, câștigător de Cupa României cu CSU Craiova, însă nu se pot apropia de ei fără 10.000 de euro/lună. Aceeași problemă e și la Ivanov, un alt „oltean” aflat în vizor
  • Singurii semnați sunt fundașul de 35 de ani al Clinceniului Răzvan Patriche și Marius Tomozei, fostă rezervă la UTA

Jucătorii cu cotă pe care Dinamo a pus ochii sunt greu de luat: unii preferă să semneze cu alte echipe pentru că nu vor să lupte la retrogradare sau pentru că se tem de furia suporterilor roș-albilor, alții cer salarii mult peste posibilitățile „câinilor”.

Kamer Qaka a refuzat Dinamo, a ales Ungaria. Jonathan Rodriguez preferă să stea rezervă cu 17.000 de euro/lună la CFR Cluj. Antoni Ivanov ar vrea să vină în „haită”, dar solicită un salariu piperat pentru bucureșteni, în jur de 10.000 de euro. Pe care bucureștenii l-ar putea oferi doar dacă scapă de suma solicitată de CSU Craiova pentru transfer, 50.000 de euro. 

Fanii lui Dinamo i-au gonit familia din țară: „Dacă e să mi se întâmple ceva, măcar ei să fie bine”
Dinamo
Fanii lui Dinamo i-au gonit familia din țară: „Dacă e să mi se întâmple ceva, măcar ei să fie bine”

Ioan Hora a decis să semneze cu Hermannstadt, locul secund în eșalonul al doilea! Bautista Cascini și-ar dori să îmbrace tricoul alb-roșu, Dinamo e de acord, doar că Cliceniul solicită 200.000 de euro! 

Alți bani, altă distracție

Ultimii intrați în „hora mercato” de la Dinamo sunt Liviu Antal și Ivan Martici, jucători cu pedigree la nivel de Liga 1. Fostul golgeter al campionatului a fost pus pe liber de UTA, iar impresarul Bogdan Apostu l-a propus „câinilor”, dar salariul care ar trebui plătit ajunge și el spre 10.000 de euro. 

Martici, 31 de ani, își încheie zilele acestea contractul cu Sion și va oferi un răspuns în scurt timp. Jucător disponibil pentru toată banda dreaptă, foarte iubit de suporterii din Bănie, Ivan este în cumpănă dacă să accepte un contract, în ideea în care Dinamo chiar s-ar aventura să-i achite 10.000 de euro pe lună. 

„Antrenorul de la Dinamo mă dorește foarte mult, mi-a spus-o clar. Dar, având în vedere situația, plus relația mea cu Universitatea Craiova, nu știu ce va fi. Vom vedea zilele viitoare. A fost un an 2021 greu și sper să încep bine acum. Am pierdut echipa la Sion fiindcă a trebuit să satisfac stagiul militar, 3 luni. În Elveția este obligatoriu. Acum, am terminat, slavă Domnului! A fost o aventură și frumoasă, dar și tare grea”, a mărturisit fotbalistul pentru GSP.ro. 

75 de meciuria adunat Martici pentru olteni, marcând de 5 ori și oferind 7 assist-uri

VIDEO De ce urăște Andrei Ivan pe Dinamo: „N-o suport! Am fost în probe și mi-au zis că nu-s bun! Acum îi taxez peste tot! Karma”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Gică Hagi transferă de la Dinamo: „Clubul păstrează 30% dintr-un viitor transfer”

A refuzat-o pe Luana, l-a ales pe Giovanni! » Sorescu și-a riscat locul la Dinamo ca să îi aibă pe frații Becali ca reprezentanți

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
dragdim
dragdim  •  13 Ianuarie 2022, 10:52

Jucătorii ci nume ocolesc Dinamo! Exista și jucatori care nu au nume și Prenume? Mergeți cu ei la palat și jiji ii va boteza creștinești! Stați calm, domnule ziarist ca aia sunt la fel de vai de ei ca și ăștia pe care ii avem.

dvd1
dvd1  •  12 Ianuarie 2022, 15:42

despre ce suferinta se vorbeste aici? Stie cineva?

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  12 Ianuarie 2022, 14:10

Cuum?!Pai Rednic declarase- dupa ultimul meci din 2021(cel cu Farul)-ca garanteaza ca „pe 5 ianuarie va avea la reunirea lotului...15 jucatori”,cica mai buni!„Chiar daca „conducerea”mi-a redus bugetul cu 50%”!Adica isi crea si un alibi!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează