FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un jucător a plecat definitiv de la FCSB: „Nu mai are rost acum să vorbim de ce a fost înainte”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 13:20 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 13:47

Fundașul stânga Marius Briceag (28 de ani) a plecat de la FCSB în această perioadă de mercato și a explicat de ce a ales transferul la FC Voluntari.

Chiar dacă roș-albaștrii au anunțat că Marius Briceag va pleca împrumut la Voluntari, fundașul a declarat pentru Digisport că s-a transferat definitiv la clubul ilfovean: „Am vrut să vin, să joc cât mai mult. Nu sunt împrumutat, sunt transferat definitiv. Eu mai aveam contract până în vară la FCSB și am vrut să plec, să joc cât mai multe meciuri.”

Până să ajungă la FCSB, Marius Briceag a mai evoluat la patru formații din România: FC Argeș, CSM Râmnicu Vâlcea, CS U Craiova și FC Voluntari. Briceag a mai jucat pentru trupa antrenată de Bogdan Andone în urmă cu 5 ani, în sezonul 2015/16, iar acum se declară mulțumit că a ales să se întoarcă la clubul din județul Ilfov: „N-a fost o decizie grea. Am mai fost aici, m-am simțit foarte bine. Am vrut să vin, să am cât mai multe meciuri și să ajut cât mai mult. Chiar n-am mai avut o pauză atât de scurtă. E greu la început, trebuie să intrăm în formă și să începem foarte bine”.

Un jucător a plecat definitiv de la FCSB: „Nu mai are rost acum să vorbim de ce a fost înainte”
Marius Briceag, în meciul câștigat de FCSB contra celor de la FC Botoșani, 4-1

Briceag a explicat că nu este dezamăgit de perioada FCSB și că postul său de bază este cel de fundaș stânga, ci nu de apărător central, cum a fost folosit de mai multe ori de către Toni Petrea: „Nu sunt dezamăgit de perioada FCSB. A fost o perioadă bună, m-am simțit foarte bine acolo. Le mulțumesc, le doresc multă baftă și asta este. Nu mai are rost acum să vorbim de ce a fost înainte. Cel mai bine mă simt fundaș stânga, acolo dau randamentul cel ma bun”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB trece la planul B! Cine va acoperi postul deficitar după ce Becali a ratat transferul dorit

Transferul la FCSB i-a deraiat cariera! Regretul unui fost golgheter al Ligii 1: „Antrenorul știa că sunt cel mai bun, dar patronul nu mă plăcea!” » Incredibil ce face acum

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dora
dora  •  04 Ianuarie 2021, 13:58

Marius Briceag este un jucator slabut. Se stia de cand a venit. Nu mai jucase de peste 6 luni la Craiova. Era fundas stanga, alt lucru stiut de toata lumea, mai putin de Gigi care l-a adus sa il joace fundas central. Acolo unde nu a impresionat cand a fost bagat in teren. Despartirea mi se pare justificata. Rezerva eterna de la Craiova, Marius Briceag, nu avea ce cauta la FCSB ! Doar ca Gigi e inconjurat de ”specialisti” care nu vor sa il contrazica si sa il supere !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează