FOTBAL  »  Superliga  »  REPROȘURI

VIDEO „Veteranul” echipei, primul care a mers să dea explicații » Ce s-a întâmplat imediat după meciul de luni din Superligă: „Să strige ce vor, dar să ne și susțină!”

Marius Constantin a fost singurul jucător de la FC Argeș care nu s-a ferit să discute față în față cu suporterii / foto: GSP
Marius Constantin a fost singurul jucător de la FC Argeș care nu s-a ferit să discute față în față cu suporterii / foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 06:45 / Actualizat marti, 07 martie 2023 09:49

Marius Constantin, veteranul” lui FC Argeș, a fost primul care a mers să dea explicații galeriei, la finalul meciului de luni de la Voluntari, încheiat 0-0. Fundașul de 38 de ani a trecut dincolo de panourile publicitare pentru a discuta cu cei care i-au contestat vehement pe jucători în timpul meciului.

Dacă mulți dintre coechipieri s-au eschivat inițial, căpitanul alb-violeților nu a stat pe gânduri și a discutat pe șleau, la gard, cu suporterii nemulțumiți. 

I-au urmat apoi exemplul și alți colegi, în frunte cu Ionuț Șerban sau Garita, două voci importante ale vestiarului. Restul fotbaliștilor au preferat să-i aplaude de la distanță pe fani, dar fără să intre în dialog cu aceștia. Mai ales că atmosfera era, oricum, una apăsătoare, reproșurile virulente fiind cele care asigurau fondul sonor în acele momente.

Suporterii s-au revoltat: „Nu meritați la FC Argeș să jucați!”

În ultima jumătate de oră a meciului, nemulțumiți de jocul inestetic al echipei și de rezultatele submediocre din ultimele luni, cei 100 de fani piteșteni prezenți la Voluntari au scandat de mai multe ori împotriva propriilor jucători și, totodată i-au cerut demisia lui Marius Croitoru. 

„Nu meritați la FC Argeș să jucați!” a fost „hit-ul” care a predominat în sectorul oaspeților, alături de nedemodatul „Rușine să vă fie”.

„Veteranul” echipei, primul care a mers să dea explicații » Ce s-a întâmplat imediat după meciul de luni din Superligă: „Să strige ce vor, dar să ne și susțină!”
Marius Constantin le oferă explicații fanilor lui FC Argeș / Sursă foto: GSP

I-au cerut demisia lui Croitoru, răspunsul a venit de la Schumacher

Contestat pentru al treilea meci la rând, tehnicianul a evitat orice dialog cu galeria. Cu Marius Croitoru s-a solidarizat, însă, Constantin Schumacher, antrenorul din acte al Argeșului, care le-a bătut obrazul fanilor:

„Am jucat 7 ani la Piteşti, ştiu despre ce este vorba. Îmi pare rău, mi-ar plăcea să fie stadionul plin şi să strige demisia. Dar să vină 30 de inşi...Noi ne luptăm cu echipe la retrogradare, cum ar fi UTA, cum ar fi Petrolul, care au stadioanele pline

Chindia vine la Mioveni cu 500 de inşi. Să strige demisia, dar să ne și susțină! Nu pe noi, ci pe jucatori. Să-i susţină până în minutul 90 şi atunci să strige ce vor ei”, a punctat Schumacher.

Citește și alte știri din Superligă:

Mititelu stă la mâna lui Becali » Cum poate FCSB să o ajute pe FCU Craiova să intre în play-off

VIDEO Straton, surprins că Argeș e pe loc retrogradabil: „Când am venit aici, m-am gândit că ne vom bate la play-off”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează