FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASTRA 1-1

Marius Croitoru: „Am rămas perplex! Nu am auzit așa ceva în viața mea. Să îi comandăm arbitrului radiatoare puternice”

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 20:26 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 20:53

Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o serie de acuzații incredibile la adresa arbitrului Iulian Călin, după meciul cu Astra, 1-1.

Tehnicianul moldovenilor susține că l-a întrebat pe centralul Iulian Călin de ce a fluierat finalul meciului, deși în prelungiri au fost multe momente de întrerupere, iar arbitrul ar fi susținut că a luat această decizie din cauza frigului.

„L-am întrebat pe arbitru de ce a fluierat finalul meciului deși s-a jucat puțin din prelungiri. Am zis că în afară nu se face așa. Și arbitrul a zis: «Dar afară e mai cald!». Să-i comandăm domnului arbitru radiatoare puternice, ca să se încălzească. Am rămas perplex! Nu am auzit așa ceva în viața mea! Și am mai jucat și eu prin străinătate. Să spună arbitrii că le e frig...

Trebuia jucat mai mult, pentru că au fost schimbări și trageri de timp. Bine, nu d-asta nu am dat noi gol. Dar putea să mai lase un minut sau două. Simplu fapt că poate da un asemenea răspuns te blochează! Să spună că e frig... Și mie îmi e frig”, a declarat Marius Croitoru la TV Telekom Sport.

Din nou o remiză, dar nu trebuia să fie așa după cum a arătat jocul. Am dominat clar de la un cap la altul. Nu avem ce face, mergem mai departe
- Marius Croitoru, antrenor Botoșani

E un punct muncit. I-am felicitat pe băieți pentru atitudine, pentru efortul depus pe un teren destul de greu și moale. A fost un efort fantastic făcut de ei. Nu sunt mulțumit, mi-aș fi dorit să câștigăm, chiar dacă cei de la Botoșani au avut posesia mult timp. Important e rezultatul
- Eugen Neagoe, antrenor Astra

VIDEO Ifitme, despre lovitura Mahmoud Al Mawas: „Mă duc să vând tricouri în Siria!”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

VIDEO+FOTO Egal în primul meci al etapei! Ambele goluri au fost marcate în repriza a doua

Un fost antrenor de la FCSB explică transformarea echipei: „E ca în perioada lui Gâlcă” » Ce a remarcat la un jucător

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
cineva
cineva  •  12 Decembrie 2020, 08:39

Haha, arbitrul l a luat la misto pe grasunel, dar el are IQ-ul sub medie pt a intelege o ironie

111855873007282
Un Timisorean  •  12 Decembrie 2020, 05:57

Se lauda moldoveanul asta acum citeva luni cu perlele lui de milioane ( il imita pe becali, ca un maimutoi sau papagal ) Chindris, Ongenda, Harut, dar mai ales Askovski. Unde sint acum acestia ? Iar pe Croitoru, il facuse deja Cappelo. Si uite asa se strica un jucator, o echipa. Din vorbe, ca *** zero barat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

157153175461614
Alexandru Ionescu  •  12 Decembrie 2020, 01:11

Vasluiul a avut totusi rezultate notabile fata de botosneni ***. Nush de ce imi vine comparatia asta acum. Botosani are aproape 10 ani de liga 1 si au ramas doar vorbele. Nimic notabil ***. A cv notabil daca tot am repetat . Poate mai buni ca Dinamo in fiecare sezon aproape. E cv totusi. :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează