FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - HERMANNSTADT

Reacția lui Marius Croitoru după ce fanii sirieni au asaltat pagina de Facebook a Botoșaniului

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 15:46 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 16:26

Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a comentat victoria obținută de echipa sa cu Hermannstadt, scor 1-0.

FC Botoșani s-a apropiat la un singur punct de playoff după victoria de astăzi cu Hermannstadt. Succesul moldovenilor a fost adus de sirianul Mahmoud Al Mawas, aflat la a doua sa reușită în fotbalul românesc.

Golul lui Al Mawas, extrem de iubit în țara sa, i-a provocat pe sirieni să ia cu asalt pagina de Facebook a celor de la Botoșani. Postarea care a anunțat golul sirianului a fost apreciată de mai mult de 6.400 de persoane și a adunat peste 2.200 de comentarii, un număr imens!

Marius Croitoru: „Al Mawas nu este încă la 100% din capacitate”

Întrebat despre acest aspect la microfonul TV Telekom Sport, Marius Croitoru a spus: „Să dea Dumnezeu să o ia cu asalt după fiecare meci. Asta înseamnă că Mawas trebuie să marcheze meci de meci, să îşi facă datoria faţă de echipă. 

Şi el are momente când suferă din punctul acesta de vedere, pentru că nu este încă la 100% din capacitate pentru ceea ce vreau eu. Are nevoie de timp de adaptare şi în curând o să fie un jucător esenţial pentru noi, cum este şi Keyta”.

Despre evoluția partidei, antrenorul Botoșaniului a spus: „Sunt fericit, îmi felicit jucătorii. Am întâlnit o echipă puternică, o echipă bună, agresivă, dar consider că echipa care a avut situațiile mai clare, cel puţin în prima repriză, am fost noi. Meritam să câştigăm, pentru că am făcut o primă repriză foarte bună în care am avut alte situaţii de a marca, băieților le place să mă ţină aşa cu sufletul la gură”. 

VIDEO. Valeriu Ifitme, despre lovitura Mahmoud Al Mawas: „Mă duc să vând tricouri în Siria!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Nu se dezminte! Constantin Budescu, aproape de un golazo de la peste 50 de metri în Astra - Viitorul » Ce a pățit portarul

Întăriri la FCSB pentru derby-ul cu Dinamo: „M-am întors”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează