FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Continuă haosul din Superligă: FCU Craiova plătește pentru antrenorul de la FC Argeș

Marius Croitoru // FOTO: Imago
Marius Croitoru // FOTO: Imago

Articol de , , - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 08:26 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 08:27

Totul e alandala în „cazul licențelor" din antrenoratul românesc. Marius Croitoru e suspendat de la FC Argeș, dar amenda pentru abaterile lui o achită FCU Craiova, fostul său club. Iar piteștenii plătesc amendă pentru Prepeliță, tehnicianul pe care l-a înlocuit Croitoru

Lipsa calificării unor antrenori, schimbările dese de pe băncile tehnice și ritmul foarte lent în care lucrează comisiile din Federație au produs o situație de parodie.

Marius Croitoru a primit patru etape de suspendare și mai are de executat trei. Angajatorul lui a fost amendat cu 31.000 de lei. Dar nu despre FC Argeș e vorba! 

Iată conținutul plângerii făcute de Burchel! 9 articole din ROAF invocate împotriva lui Mihai Pintilii: ce riscă antrenorul pe fals de la FCSB
FCSB
Iată conținutul plângerii făcute de Burchel! 9 articole din ROAF invocate împotriva lui Mihai Pintilii: ce riscă antrenorul pe fals de la FCSB

El execută suspendarea la Pitești, însă amenda o plătește FCU Craiova, clubul la care s-a aflat anterior (foto), pentru că pe banca oltenilor a comis abaterile pe care i le-a imputat Comisia de Disciplină.

FC Argeș plătește pentru Andrei Prepeliță

Și FC Argeș are de achitat o amendă de 25.000 de lei, dar nu pentru Croitoru, ci pentru Prepeliță, antrenorul cu care violeții au început campionatul! 

Andrei nu avea nicio calificare pentru antrenorat, el a fost luat de pe teren și mutat pe bancă în urmă cu două sezoane, chiar în timpul campionatului. 

Chiar dacă Federația nu îl recunoștea ca antrenor și nici nu putea avea funcția aceasta scrisă în contract, Prepeliță a înregistrat rezultate excelente cu piteștenii, pe care i-a salvat de la retrogradare în primul an, iar în al doilea i-a calificat în play-off și în semifinalele Cupei României.

VIDEO Florin Talpan a criticat Legea Sportului: „Cred că trebuie schimbată”

Citește și:

Și-au anunțat pretențiile » Atât trebuie să plătească CFR Cluj pentru rivalul din Liga 1

Rapid a rezolvat primul transfer al iernii. Mutu dezvăluie: „Cu ceilalți suntem în negocieri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
DMA87
DMA87  •  21 Ianuarie 2023, 14:48

România, țara cu adevărat a tuturor posibilităților. Trebuie să ne mai mire ceva? Eu zic ca nu. Prea am văzut multe. Dar, nu suficient. Încă...

romulus57
romulus57  •  21 Ianuarie 2023, 13:25

Si Botosaniul cat plateste?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează