LIGA 1  ·  FC BOTOȘANI

Marius Croitoru a anunțat transferuri noi la FC Botoșani, chiar înainte de meciul cu CFR Cluj: „Vor veni 5 jucători. Am pierdut cel puțin 7 titulari”

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 21:24 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 21:39

Înainte de meciul cu CFR Cluj, Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, a dezvăluit că echipa sa va aduce 5 fotbaliști în scurt timp. 

FC Botoșani atacă azi campioana României cu un prim „11” abia încropit, după ce moldovenii au vândut mai mulți fotbaliști în ultimele zile ale perioadei de mercato, în timp ce alții suferă din cauza problemelor medicale. Marius Croitoru a subliniat acest aspect înainte de meciul cu CFR, dar are și o veste bună pentru susținătorii echipei: vin 5 fotbaliști noi!

Marius Croitoru: „Am pierdut cel puțin 7 titulari!”

„De la ultimul meci până acum am pierdut 10 titulari. Să nu zic 10, dar cel puțin 7. Asta este viața. Din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat în această săptămână și în ultimele zile de mercato, am pierdut câțiva jucători și alții au ceva probleme. 

Noi acoperim o mare parte din buget din vânzarea de jucători. Trebuie să avem rezultate, să putem vinde, cei care rămân trebuie să aibă salariile la zi și o viață frumoasă. De asta la Botoșani nu au existat niciodată probleme din punct de vedere financiar. Până la finalul acestei săptămâni vor mai veni 5 jucători”, a declarat Croitoru la TV Telekom Sport.

Problemele de lot l-au forțat pe Marius Croitoru să îl trimită pe teren din primul minut pe fiul său, David (17 ani), care este la doar al doilea meci din carieră în Liga 1. Despre acest subiect, Croitoru a spus: „Vrea să devină fotbalist, trebuie să suporte presiunea. Este o poziție pe care nu aveam altă soluție, se antrenează de 7-8 luni cu noi. I-a venit rândul, trebuie să profite de această șansă și să demonstreze. Într-adevăr este presiune, dar ca să joci fotbal de performanță îți trebuie presiune”. 

Echipa de start a celor de la FC Botoșani cu CFR Cluj: Hankic - Fl. Plămadă, A. Moescu, Șeroni, Țigănașu - D. Croitoru, Ed. Florescu, Ongenda - M. Roman I, Keyta, R. Fili

Echipa lui Botoșani cu Chindia (ultimul meci disputat): Hankic - Patache, Chindriș, Șeroni, Haruț - Rodriguez, Ongenda - Ofosu, Askovski, Keyta - Roman

Citește mai multe știri din Liga 1:Apel urgent al unui expert către autorități: este cea mai mare problemă de siguranță națională a României din ultimii 20 de ani
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Voluntari
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2
Hamburger - St. Pauli
Digi 2, Telekom 2
21:00 Fotbal, Liga 1
Dinamo - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Schalke 04 - Stuttgart
Digi 3, Telekom 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Marseille - Lens
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, La Liga
Eibar - Cadiz
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet
Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×