FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Marius Croitoru, declarații explozive » Antrenorul n-a mai rezistat și-a făcut un adevărat scandal

Articol de , - Publicat marti, 06 august 2019 10:49

A fost meci de zile mari la Botoșani în confruntarea cu Gaz Metan, 1-1. O partidă cu ratări și parade incredibile ale portarilor.

Poate că acesta este și motivul pentru care cele două echipe nu au cunoscut înfrângerea de la începutul campionatului: FC Botoșani are două victorii și două remize, iar Gaz Metan are o victorie și trei remize.

Chiar dacă au fost conduși, moldovenii au reușit să revină, iar la final antrenorul Marius Croitoru a fost extrem de nervos din cauza tertipurilor folosite de medieșeni.

"Eu nu o să cer niciodată unui fotbalist să tragă de timp. Nu sunt adeptul acestui lucru! Îmi place fotbalul cu bărbaţi adevăraţi pe teren. Nu îmi place să stau, să mă vait că am crampe, să ies afară, apoi să vreau să joc din nou. Eu cred că este un circ să faci asta... Dar asta este!

Dacă așa cred jucătorii că participă la acest spectacol... Noi suntem foarte OK, dar eu îmi doresc mult mai mult. Ceea ce mi-am propus de la început, să jucăm un fotbal frumos, cred că se vede cu ochiul liber", a declarat Croitoru.

Tehnicianul de 38 de ani deja se gândește la confruntarea de săptămâna viitoare, cu Viitorul: "O să merg acolo să joc fotbal. Nu mă interesează să mă apăr. Eu nu știu să mă apăr. Eu o să merg să joc fotbal cu cel mai mare antrenor pe care îl are România în acest moment! Cât timp o să fiu antrenor, dacă pierd, măcar să pierd onorabil".

"Din 100 de oameni, 99 mi-au spus că nu cred că Marius Croitoru poate să fie antrenor. Eu am crezut în el. Sunt meciuri în care a jucat fotbal, iar în vestiar are o atmosferă foarte bună. E meritul lui Croitoru, asta e clar"
Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

DECLARAȚIA SĂPTĂMÂNII

"N-aș accepta să merg la FCSB! De ce? Fiindcă eu n-am licență Pro și aici, la Botoșani, am lângă mine un antrenor cu licența Pro. În schimb, la FCSB aș avea deasupra mea un antrenor fără licență Pro"
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  06 August 2019, 18:25

Bineee... (vorba piperasteanului cu oi multe).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează