FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Reacție în premieră a lui Marius Croitoru, după ce a picat revenirea la FCU Craiova

Marius Croitoru/ foto: Imago Images
Marius Croitoru/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 10:35 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 11:24

Deși nu s-a mai înțeles cu Adrian Mititelu pentru a o prelua din nou pe FCU Craiova, Marius Croitoru continuă să-l laude pe patronul echipei oltene.

Sâmbătă, pe site-ul ziarului deținut de Mititelu, editie.ro, apărea informația că Marius Croitoru se întoarce la FCU Craiova. După 3 zile, sursa citată a anunțat că negocierile dintre cele două părți au picat, pentru că patronul juveților ar fi fost nemulțumit de faptul că tehnicianul nu are certificat de antrenor.

Croitoru are licența PRO, luată în Moldova, dar nu poate profesa oficial în România pentru că nu are carnet de antrenor.

Cinci români și un milionar pentru renașterea Rapidului Ungariei » Patronul sfidează regula și pompează milioane
ETO FC GYOR
Cinci români și un milionar pentru renașterea Rapidului Ungariei » Patronul sfidează regula și pompează milioane

Croitoru, laude la adresa lui Mititelu după ce negocierile cu căzut

„Au fost discuții care nu s-au concretizat și asta este. Important acum este să-mi termin Școala de Antrenori”, a declarat Croitoru în direct la Digi Sport. 

Apoi, Marius s-a întrecut în laude la adresa lui Adrian Mititelu, cel care îl critica dur în urmă cu un an, după sfârșitul mandatului la FCU Craiova.

„În fotbal, credeți-mă, nu am văzut prietenii și dușmănii de-o viață. Am văzut oameni certându-se mult mai rău, jignindu-se mult mai rău. Și interesul cred că a fost mai important decât tot ce s-a spus la momentul respectiv.

Cunoșteam echipa foarte bine, cunoșteam jucătorii, știu ce potențial au. Este o echipă cu jucători fantastici. Și aici este meritul lui nea Adi. Pentru că el a făcut selecția, i-a adus, îi plătește, că nu sunt salarii pe care și le permite orice club din România. Are o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni. 

Iar la condiții, șase terenuri impecabile, nu ai zile din săptămână să faci antrenament pe câte terenuri sunt. Nu e ușor să bagi 3-400.000 de euro pe lună, banii familiei, pentru o plăcere”, a declarat Marius Croitoru.

Adrian Mititelu l-a făcut „praf” pe Marius Croitoru în 2022

Croitoru a stat 14 meciuri în primul mandat la FCU Craiova. A bifat 5 victorii, 3 egaluri și 6 înfrângeri, iar după plecare, Adrian Mititelu l-a criticat în termeni duri.

„Nu se mai întoarce Croitoru! Antrenorul nu a gestionat pregătirea echipei. Eu iau deciziile în funcție de interesul clubului, eu știu ce trebuie făcut la acest club. I-am dat libertate totală, nu i-am zis niciodată ce jucător să bage. Avem lot de locurile 3-4. Croitoru a fost angajat să facă treabă. i s-au asigurat toate condițiile, a primit un lot foarte valoros și a început bine. 

Dar a terminat prost. Echipa n-are energie, a fost vlăguită. Nu știu ce antrenamente s-au făcut. De fapt știu! Echipa nu poate să alerge, se sufocă! Asta se întâmplă când faci greșeli, când dai echipa pe mâna unor oameni care nu au experiența necesară, care trăiesc din basme și din lauda presei. 

Eu am greșit, nu trebuia să mă iau după alții și să dau echipa pe mâinile unor nepricepuți, pentru că mi-a lăsat-o în genunchi! I-am dat mână liberă lui Croitoru, ce salariu a vrut el, bani la semnătură, i-am făcut toate poftele! Ce să mai fac eu? El singur a plecat, a spus că nu mai are nicio soluție”, spunea Mititelu în octombrie 2022.

Citește și:

Edi Iordănescu a lăsat 3 „tricolori” în afara lotului pentru meciul cu Belarus
BELARUS - ROMÂNIA
Edi Iordănescu a lăsat 3 „tricolori” în afara lotului pentru meciul cu Belarus
Becali i-a stabilit postul lui Rotariu: „Noi de asta duceam lipsă”
FCSB
Becali i-a stabilit postul lui Rotariu: „Noi de asta duceam lipsă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tivireli
tivireli  •  12 Octombrie 2023, 16:15

Hai, ca te asteptăm după absolvire. Succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează