FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Marius Croitoru NU mai revine la FCU Craiova » Motivul care l-a făcut pe Adrian Mititelu să nu-l mai instaleze pe banca tehnică

Marius Croitoru
Marius Croitoru

Articol de , - Publicat luni, 09 octombrie 2023 20:08 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 20:58

Schimbare de lucruri radicală la FCU Craiova! Deși părțile erau înțelese, antrenorul Marius Croitoru (43 de ani) nu va mai ajunge la gruparea din Bănie. 

Lucrurile se schimbă în numai 3 zile la FCU Craiova. Sâmbătă, Adrian Mititelu anunța că Marius Croitoru se întoarce în Bănie la un an distanță de despărțirea de juveți. 

Panduru, fermecat de jucătorul lui Dinamo: „L-a terorizat pe Mogoș”
DINAMO
Panduru, fermecat de jucătorul lui Dinamo: „L-a terorizat pe Mogoș”

Situația a fost dată peste cap în numai câteva zile. Tehnicianul nu va reveni la FCU Craiova, patronul Adrian Mititelu nefiind de acord cu felul în care antrenorul ar fi urmat să fie trecut în acte, scrie Ediție Specială, portalul deținut chiar de către patronul oltenilor. 

Marius Croitoru NU revine la FCU Craiova 

Croitoru și-a luat licența Pro în Moldova, dar el nu are carnet de antrenor și de aceea nu poate pregăti echipe în România. El urmează să obțină în primăvară calificarea de antrenor, după ce termină cursurile pe care le face la Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor (CNFPA). Croitoru ar fi putut fi înregistrat la FCU Craiova numai ca delegat, pe modelul lui Mihai Pintilii la FCSB.

Acest detaliu nu l-a mulțumit pe Adrian Mititelu. Patronul lui FCU Craiova a decis astfel ca Marius Croitoru să nu revină la formația din Bănie. 

Valeriu Iftime știe planurile lui Marius Croitoru: „Nu merge nicăieri până în primăvară”

Din informațiile GSP, Marius Croitoru nu mai revine la FCU Craiova pentru că ar fi dorit de Valeriu Iftime înapoi la FC Botoșani. 

Contactat de GSP, patronul moldovenilor precizat: „Marius nu merge nicăieri până în primăvară, pentru că știe că va avea de suferit. El trebuie să-și ia licența de antrenor. 

Nu se pune problema ca el să revină la Botoșani. Trag speranțe că totul va ieși bine cu Dan Alexa pe bancă”. 

VIDEO. Marius Croitoru regretă că a mers la Pitești! „Am greșit că am fost la FC Argeș! N-a fost cea mai inspirată alegere a mea”

Citește și: 

Hagi are un regret: „Nu mai e la fel fără el” + Ce obiectiv și-a trasat: „Am o provocare în privința lui Budescu”

Eugen Neagoe, instalat oficial astăzi: „Să știți că nu e o rușine. E un club mare”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
george.br
george.br  •  10 Octombrie 2023, 15:29
Postat de steaua.libera pe 10 Octombrie 2023, 10:17

Clubul lui Mititelu - ziua si circul

Du-te, ba Clonache de-aici! Râsule!!

steaua.libera
steaua.libera  •  10 Octombrie 2023, 10:17

Clubul lui Mititelu - ziua si circul

FcUnicaCraiova
FcUnicaCraiova  •  10 Octombrie 2023, 09:43

Veniti cu totii alaturi de Unica Craiova !!!De ce ati tradat pe domnul Mititelu A ??? De ce nu suntwti alaturi de el ??? De ce PS97 ?? De ce Kubac ?? De ce George br ?? De ce ???? Cand mâncați din palma lui era bine , banii lui erau buni . Pe unii v-a scos din foame. Chiar domnul Mititelu A a recunoscut ca va dadea bani. Acum l-ati tradat !!!!!! . Duceti-va la Rotaru , tradatorilor !!!!!!! Noi suntem U !!! Hai Unica Craiova !!! Hai Unica Craiova !!!! Hai Unica Craiova !!!! Hai Unica Craiova !!!!!! Jaideti , cu totii , acum :: Unica Craiova este viata mea. O noua sigla , un nou nume , un nou inceput !!!!!! Lupta Unica Craiova !!! Noi suntem U !!!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează