FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Hagi are un regret: „Nu mai e la fel fără el” + Ce obiectiv și-a trasat: „Am o provocare în privința lui Budescu”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2023 17:49 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 19:19

Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, regretă plecarea lui Denis Alibec (32 de ani) la Muaither, în Qatar.

Hagi crede că Farul e mai slabă fără Alibec, în ciuda transferului lui Constantin Budescu (34 de ani) în vară. A vorbit și despre „decarul” echipei constănțene, despre care spune că nu îl poate înlocui pe Alibec, fiind un alt profil.

Diego Simeone a acceptat oferta și e pe cale să semneze: „După 12 ani la Atletico...”
ANUNȚ
Diego Simeone a acceptat oferta și e pe cale să semneze: „După 12 ani la Atletico...”

Hagi: „Fără Alibec nu mai suntem la fel de puternici”

„Cu Alibec eram foarte puternici. Fără el nu mai suntem la fel. Budescu e altceva. E un număr 10, știam de creativitatea lui. Rămâne provocarea noastră să îl facem mult mai iute. Ăsta e scopul meu, să îl fac mai iute și în gândire, și în mișcare. E și scopul lui și al meu să facem asta. 

Alibec are experiență, calitate de nouar. E complet, are și forță. Poate să joace orice poziție, poate să îndeplinească orice rol, dacă e liniștit și concentrat. 

Eu pe Budescu l-am vrut de la 19 ani. Dar eu nu pot să iau jucători când sunt ei în vârful carierei, pentru că nu am bani. Eu trebuie să fiu un vânător. Din păcate, el a venit la vârsta asta, nu când era mai tânăr și puteam face lucruri mari împreună. 

Are calități mari de număr 10, dar mai avem de muncit să-l facem să se simtă foarte bine pe teren alături de noi”, a declarat Hagi, la Fanatik Superliga.

Ajuns în vară la Farul, Budescu a jucat 14 meciuri în SuperLiga și în preliminariile Conference League. A marcat 4 goluri și a dat 5 assist-uri. Alibec a fost instrumental în câștigarea titlului de către Farul în sezonul trecut, cu 14 goluri și 8 pase decisive în 31 de meciuri. Atacantul a plecat în vară la Muaither, în Qatar, unde a jucat 5 meciuri și a dat două goluri.

Citește și:

Mircea Rednic l-a scos din echipa de start pentru că „școala e prioritară pentru el”
UTA
Mircea Rednic l-a scos din echipa de start pentru că „școala e prioritară pentru el”
Mititelu vrea un antrenor care a eșuat la ultimele 3 cluburi » Vine deja suspendat
FCU CRAIOVA
Mititelu vrea un antrenor care a eșuat la ultimele 3 cluburi » Vine deja suspendat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
tarnaveanu
tarnaveanu  •  09 Octombrie 2023, 20:42

Incredibil cât tupeu are ăsta. Vorbește doar un pic mai coerent decât în tinerețe, dar îi place să dea din gură fără rost. Putea să fiemai puternic dacă investea niște bani în jucăori (transferuri). Dar ca să parafrazez un amic de-al lui, coleg de etnie, cum să mă ating de averea familiei? Aia e sfântă. Băgat banii la teșcherea, stadionul îl face statul, echipa o țin sponsorii, iar el aduce jucători liberi de la retrogradate și reșapați. N-ați avea noroc, hapsânilor și ne mirăm că avem coeficientul la pământ.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Octombrie 2023, 20:34

...nimeni nu asculta platitudinile astuia ...limbaj de lemn ...nu am bani ca sa cumpar ...nu stiu sa produc ...ha ...ha ...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Octombrie 2023, 20:19

...mereu aceleasi platitudini ...ca nu are bani ...ca daca ar avea ne ar arata el noua ...ce palat si ar face si ce studiouri de cinema pentru Kira ...omul nu produce nimik ...nu asa arata un antrenor bun ...sa nu stie sa se exprime in nicio limba ...iar de scris ce sa mai vorbim ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează