FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Antrenorul care a dus FC Botoșani în play-off recunoaște: „Am jucat în blaturi!"

Marius Croiotur a mărturisit că a jucat în blaturi
Marius Croiotur a mărturisit că a jucat în blaturi

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 13:41

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul care a dus FC Botoșani în play-off, a mărturisit la GSP Live că a jucat în meciuri aranjate, la debutul său în fotbalul profesionist.

Întrebat de moderatorul GSP Live dacă a simțit vreodată că a jucat în meciuri aranjate, ca fotbalist, Croitoru a explicat:

„Îmi aduc aminte, eram copil în primul an de Liga 1, erau acele reciprocități la Bistrița. Noi, copii fiind, nu știam de ce nu merg jucătorii bătrâni în deplasare. Așa erau vremurile, era meciuri în care ei nu făceau deplasările, așa erau reciprocitățile. Noi pe autocar, copii fiind, eram «Mamă, jucăm, îi batem pe ăștia». Nu știam ce se întâmplă. Sistemul era de așa natură că trebuia să te supui. Eu nu o să accept niciodată așa ceva, nu aș face-o pentru nimic în lume”.

53 de meciuri și 3 goluria bifat Croitoru la FCM Bacău

De-a lungul carierei, Croitoru a evoluat ca mijlocaș la echipe precum FCSB, Botoșani, ACS Poli Timișoara, FCM Bacău sau Vaslui.

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Q&A cu Marius Croitoru, cel mai în vogă antrenor din Liga 1: „Am mers la furat și am rămas captivi în garaj. Ne-a rupt cu bătaia”

EXCLUSIV VIDEO Antrenorul care a dus FC Botoșani în play-off susține categoric regula U21: „Trebuie și o extensie cu o regulă U23” +replică pentru Pustai

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  31 Martie 2020, 19:52

Si inca jucati, este din ce in ce mai clar ca fotbalul este condus de pariuri, world wide...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează