FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - STEAUA 0-1

Marius Lăcătuş: "Am avut o discuţie cu Gigi, mi s-a garantat postul"

Fotomontaj: Dan Bucur
Fotomontaj: Dan Bucur

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 21:06

Marius Lăcătuş consideră că nu are de ce să-şi simtă ameninţat postul de antrenor la Steaua şi că are asigurări din partea lui Gigi Becali că va continua cel puţin pînă la finalul sezonului la gruparea din Ghencea. Antrenorul de 46 de ani a spus la Fanatik că este optimist în ceea ce priveşte viitorul său pe banca roş-albaştrilor.

"Orice spune patronul, încerci să treci peste. Nu m-a deranjat nimic din ce s-a vorbit pînă acum. Am avut o discuţie cu Mihai Stoica şi Gigi înainte de a pleca în primul cantonament.  Mi s-a garantat atunci că nu este nimic adevărat cu privire la ce s-a scris în presă, şi anume că voi pleca la prima înfrîngere. A fost o discuţie faţă în faţă în legatură cu zvonurile despre un alt antrenor dar mi-a spus că nimic nu este adevărat. În funcţie de locul pe care vom termina la final, vedem dacă continuăm sau nu împreună. Nu m-am gîndit să plec de la Steaua" a declarat antrenorul roş-albaştrilor la Fanatik.

Lăcătuş a vorbit şi despre meciul cu Craiova, fostul număr "7" din Ghencea declarînd că nu a intervenit nimeni la el pentru a impune ca un anumit jucător să fie pe teren în partida de aseară.

"Luni sau marţi discutasem cu Gigi, dar nu am vorbit despre echipă sau jucători. Nu ne-am conversat cu privire la primul 11. Am fost optimist înaintea primului meci oficial din acest an. I-am văzut pe jucători montaţi, concentraţi, ştiam că trebuie să cîştigăm. Am făcut o primă repriză bună iar în actul secund nu am mai riscat, am încercat să apărăm rezultatul şi să fim cît mai ermetici. L-am introdus pe Eric Bicfalvi pentru a închide jocul şi a obţine cele trei puncte"

Antrenorul a avut un mesaj şi pentru suporterii stelişti, Lăcătuş fiind de părere că doar alături de ei obiectivele pot fi îndeplinite.

"Primele patru etape sînt vitale, trebuie să cîştigăm tot pentru a avea şanse la titlu. Cît timp vor mai fi şanse matematice, noi credem în ele. Îmi doresc ca suporterii să vină în număr cît mai mare pe Ghencea, avem nevoie de spiritul lor. Chiar dacă condiţiile meteo şi ora de disputare a partidei nu ne ajută, sperăm totuşi să avem tribunele pline. Vreau ca lumea să-şi facă un obicei în a veni la stadion, avem nevoie de ei" a declarat tehnicianul echipei Steaua Bucureşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
mad_musu
mad_musu  •  02 Martie 2011, 11:50

cum naiba a jucat steaua bine in r1??? pai a dat gol din bulan si a mai avut dica o ocazie in a doua repriza la fel - nici o ocazie chiar daca craiova in r2 nu a contat in atac s-a intamplat asta pentru k si oltenii sunt varza nu datorita stelei laca din pacate a uitat ce insemna steaua cand era jucator io cred k iubeste steaua - dar nu realizeaza k spune tampenii

islaz
islaz  •  01 Martie 2011, 13:03

Bucurate fraiere ca tia garantat oierul postul, ce caraghios poti sa fi,aici se vede cat de mare antrenor esti, o sa te aplaudam noi din tribuna lasule ce esti.

blue8607
blue8607  •  01 Martie 2011, 12:14

Vai cata inocenta in mintea lui Lacatus si in mintea unor suporteri stelisti. Daca voi chiar credeti ca o persoana care baga , hai sa nu zicem 6 milioane dar 4 milioane tot a bagat anul trecut , isi va permite sa-l tina pe Lacatus fara nicio calificare in EL sau CL e proasta . - atunci haidetine sa ne intoarcem la gradinita. Daca patronul echipei din Ghncea mai vede un joc precum cel din Craiova , va spun ca imediat dupa partida e si zburat. Puneti-va in locul acestor patroni care aduc bani si nu vad rezultate ,nu imediat, caci Lacatus a avut multe sanse sa fim seriosi ,peste 10 etape cand detine jucatori unii dintre ei de certa valoare ,atunci e clar ca e doar vina antrenorului.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează