FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marius Lăcătuş: "Nu mă aşteptam ca MM să renunţe atît de uşor, îl ştiam un luptător"

Mihai Stoica in doua ipostaze total diferite
Mihai Stoica in doua ipostaze total diferite

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2011 21:47

Ultimele 24 de ore au fost cu adevărat tensionate în curtea Stelei: Levy şi-a dat demisia, Mihai Stoica l-a urmat la scurt timp, iar Becali i-a oferit postul de antrenor lui Ilie Stan. Schimbările de azi l-au luat prin surprindere şi pe Marius Lăcătuş, fostul tehnician al Stelei.

Acesta a spus că nu se aştepta ca Mihai Stoica să renunţe atît de uşor la postul său şi îi prevesteşte lui Ilie Stan o perioadă de coşmar în următoarele etape.

"Important e ca Ilie Stan să ştie să profite de această şansă care i s-a oferit şi să aducă rezultate la Steaua. Nu-l aşteaptă deloc o perioadă uşoară, ţinînd cont de locul din clasament şi de meciurile care urmează. Depinde foarte mult de rezultate, dar nu cred că Gigi se va despărţi de el după numai 3-4 etape.

Mai sînt 26 de etape, mai sînt o groază de puncte puse în joc. Problema e că titlul nu mai depinde acum de rezultatele Stelei, ci de evoluţiile celorlalte echipe care se află deja în faţa Stelei.

M-a surprins că Mihai a plecat, nu mă aşteptam să renunţe aşa uor. Steaua trece prin momente grele şi îl ştiam un luptător. Mă aşteptam să rămînă la echipă, dar poate că plecarea lui Levy a contat destul de mult", a spus Marius Lăcătuş la GSPTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
tony10
tony10  •  01 Octombrie 2011, 00:47

Sper sa fie o ironie!MM a fost si este un oportunist!Luptator???Si-a creeat conjuncturi favorabile sapand pe altii!A beneficiat de o echipa creata de Piturca,determinandu-l pe acesta sa plece si el sa culeaga roadele.La Unirea a mers dupa ce Dan Petrescu formase o echipa si el a venit din nou drept marele manager care sa culega roadele.Il rugam pe finantatorul de la Mioveni sa-i dea echipa pe mana celui mai mare manager din istoria fotbalului romanesc sa vedem ce iasa!!Daca nu reuseste,sa-l scoatem definitiv din analele istoriei fotbalistice si sa-l trecem la tomberonul istoriei acolo unde ii este locul!!

imperator
imperator  •  01 Octombrie 2011, 00:49
Postat de vidanjoru pe 30 Septembrie 2011, 23:51

nota 10 pentru poze =)))))))))))))

in dreapta chiar seamana cu o oaie . :))

icstream
icstream  •  01 Octombrie 2011, 00:23

A plecat cel mai bun manager din univers? Oahhhh....Acum incep declaratiile, "niciodata nu o sa mai lucrez cu Gigi Becali"... lol, chiar ca muiere plangacioasa.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează