FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marius Lăcătuş: ”Nu mai plec de la Steaua, decît dacă sînt dat afară”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 februarie 2009 00:00

Marius Lăcătuş, antrenorul Stelei, spune că nu va mai pleca din Ghencea decît dacă va fi dat afară de către patronul echipei, Gigi Becali.

”Cu Gigi Becali nu am probleme. Am cu o parte a presei probleme mai mari decît cu patronul. Am învăţat, după acele episoade, să nu mai fiu aşa sensibil la ce spune patronul.

Marius Lăcătuş nu va mai pleca de la Steaua decît dacă va fi dat afară sau dacă rezultatele vor fi slabe. Dar aşa cum a plecat atunci, nu va mai pleca”, a spus Marius Lăcătuş la Sport Total FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  16 Februarie 2009, 00:29

Macar cand o sa ne duci in Liga 2 sa iti dai demisia!! Esti un antrenor penibil Laca !

 •  15 Februarie 2009, 23:32

cand o sa vezi ca lumea nu mai vine la stadion o sa iti dai demisia ? ... pt ca asta se va intampla ... si ar trebui sa o scrii deja pt ca mai mult de 5 etape nu rezisti

 •  15 Februarie 2009, 22:51

sper sa t de-a afara sincer...zenga sau petrescu...apropo fiaro fotbalu se joaca q 2 atacanti nu q unu...k sti el nu prea are q cn sa paseze in fata...si sti el tre sa o dea inapoi mru si se kam pierde faza si se repliaza...asta asa k sa stii..iti spune un om kre kiar s-a dus la cururile pro d antrenor da nu profesez k nu merita sa faci infarct d tanar...dar asa k sa stii k u sigur na-i fost la niciun curs...tiganule!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează