FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Marius Lăcătuș o vede pe ASA favorită la titlu: "Este foarte greu să mai piardă un meci"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2015 11:19

Marius Lăcătuș, fost fotbalist și antrenor al Stelei, a vorbit despre lupta la titlu și crede că mureșenii sînt favoriți.

"Este un final de sezon nebun. Steaua a avut un număr mare de puncte în față, dar nu a avut grijă. Acum trebuie să aștepte pașii greșiți ai celor de la ASA. Nu va fi simplu, pentru că mureșenii joacă foarte bine. Ei sînt favoriți în acest moment.

Este foarte greu ca ASA să mai piardă un meci sau să facă două egaluri în acest final de sezon și Steaua să cîștige tot. Singurele echipe care pot încurca ASA sînt Astra, pentru că are un lot valoros, și Gaz Metan, pentru că luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Nici cei de la ASA nu așteptau să fie pe acest loc și să fie favoriți la titlu. Obiectivul lor era salvarea de la retrogradare. Ei au investit bani mulți, au jucători cu experiență și un antrenor foarte bun", a spus Lăcătuș la televiziunea sportro.

Lăcătuș a vorbit și despre derby-ul Steaua - Dinamo.

"Dacă Steaua nu bătea pe Dinamo, atunci campionatul era pierdut. După această victorie, Steaua are mai multă liniște în acest final de sezon și mai multă încredere", a adăugat Lăcătuș.

" Steaua trebuie să aducă jucători de aceeași valoare cu cei care au plecat în iarnă și care vor pleca la vară, altfel nu vor conta pe plan internațional" Marius Lăcătuș

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
ddd_bv
ddd_bv  •  05 Mai 2015, 15:31
Postat de lenan pe 05 Mai 2015, 15:04

succes maxim in salvarea de la retrogradare pentru gaz si hotel si succes pentru a ajunge in cupe celor de la astra... ;)

Sper ca Sumi sa nu uite ce a patit intotdeauna cand a jucat cu ***....nu merita sa se agite...de altfel sper ca ASA sa aiba jocurile facute....pot invata de la campioana ultimilor 2 sezoane...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1434035713577457
Mircea Oşan  •  05 Mai 2015, 15:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lenan
lenan  •  05 Mai 2015, 15:04

succes maxim in salvarea de la retrogradare pentru gaz si hotel si succes pentru a ajunge in cupe celor de la astra... ;)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează