FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marius Lacatus s-a inteles in aceasta dimineata cu Steaua!

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2007 00:00

Marius Lacatus s-a inteles in aceasta dimineata cu Steaua!

Lacatus: „Am incredere in suporterii adevarati ai Stelei”
Noul tehnician al Stelei face apel catre suporteri sa sprijine echipa asa cum numai ei stiu si sa revina in numar cat mai mare pe stadionul care a adus cele mai mari satisfactii fotbalului romanesc.
Suporterii sint sceptici
45% dintre suporterii care au raspuns provocarii lansate de stelisti.ro, cred ca Marius Lacatus nu va putea opri implicarea lui Gigi Becali la echipa.
Vezi secvente video memorabile din cariera lui Marius Lacatus la Steaua si la echipa nationala
De-a lungul carierei sale fotbalistice, Lacatus a marcat goluri memorabile. Site-ul stelisti.ro va ofera cateva dintre acestea.
200.000 de euro, salariul lui Lacatus in Ghencea
Gigi Becali a precizat pentru TVR ca noul antrenor al formatiei din Ghencea, Marius Lacatus, va avea un salariu de 200.000 de euro pe sezon, suma la care se poate adauga un bonus de alte 200.000 de euro daca Steaua reuseste sa cistige titlul de campioana.
Pedrazzini, secundul lui Marius Lacatus
Fostul antrenor principal al echipei, Massimo Pedrazzini va indeplini functia de antrenor secund, staff-ul tehnic urmind sa aiba aceeasi componenta ca si pina acum, cu Mihai Teja in functia de secund si Andrei Speriatu ca antrenor cu portarii.
Gigi Becali: "Olaroiu mi-a zis ca Lacatus e cea mai buna solutie"
Patronul Stelei a dezvaluit faptul ca, inainte de a-i incredinta lui Marius Lacatus functia de antrenor al Stelei, s-a consultat cu fostul antrenor al ros-albastrilor, Cosmin Olaroiu.
Gabi Balint despre numirea lui Lacatus: "O lovitura de imagine a lui Gigi Becali"
Fostul mare jucator al Stelei nu crede ca patronul Stelei are foarte mare incredere in calitatile de antrenor ale lui Marius Lacatus, cum nu a avut nici in cele ale lui Gica Hagi.
Florin Prunea: "Nu stiu cat de usor ii va fi, dar am incredere in Marius"
Fostul international Florin Prunea, bun prieten al lui Marius Lacatus, a afirmat, pentru site-ul stelisti.ro, ca "Fiara" are ocazia de a-si implini visul, acela de a antrena Steaua.
Interviu / Dumitru Dumitriu: "Cand lucrezi cu Gigi Becali, trebuie obligatoriu sa fii diplomat"
Fostul tehnician al "ros-albastrilor", Dumitru Dumitriu, considera ca diplomatia este calea pe care Marius Lacatus trebuie sa o abordeze in relatia sa cu patronul Stelei.
Suporterii Stelei: "Hagi este simbolul Generatiei de aur, Lacatus este Steaua"
Fanii ros-albastri au primit cu foarte mare bucurie vestea ca Marius Lacatus a preluat banca tehnica a Stelei si spera ca Gigi Becali sa nu se amestece la echipa. Iata citeva reactii de pe stelisti.ro!
Dragomir: "Lacatus trebuie sa inteleaga ca este angajat la Gigi"
RTV // Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat in direct la Realitatea TV ca era normal ca Gigi Becali sa il schimbe pe Pedrazzini si ca a facut foarte bine ca l-a adus pe Lacatus. Acesta a spus insa ca atat Becali cat si Lacatus trebuie sa se inteleaga ca nu cumva sa se declanseze un nou scandal, similar cu cel dintre Hagi si Becali.
Video / Marius Lacatus a vorbit in exclusivitate la TVR 1. Afla care e salariul fostului atacant in Ghencea de la Gigi Becali
Emerich Ienei: "A fost o numire normala"
Antrenorului sub comanda caruia ros-albastrii au reusit sa cistige Cupa Campionilor Europeni i se pare normala venirea lui Marius Lacatus la Steaua si crede ca Gigi Becali va inceta sa se mai amestece in alcatuirea echipei.
Iancu: "Lacatus va face treaba buna la Steaua"
Finantatorul clubului Politehnica Timisoara, Marian Iancu, a comentat decizia lui Marius Lacatus de a semna cu Steaua
Suporterii Stelei si-au dorit ca Pedrazzini sa plece
Intr-un sondaj initiat ieri de site-ul stelisti.ro, suporterii ros-albastri erau invitati sa spuna daca Massimo Pedrazzini ar trebui sa mai ramina la Steaua. 72.5% dintre acestia au votat NU.
Lacatus: „Ma bucur pentru faptul ca mi s-a oferit aceasta ocazie
„Mi-am dorit dintotdeauna sa antrenez Steaua, echipa care a insemnat si inseamna totul pentru mine. Ma bucur pentru faptul ca mi s-a oferit aceasta ocazie si sper ca, impreuna cu echipa si staff-ul tehnic, sa readucem Steaua acolo unde ii este locul, in fruntea clasamentului”, a declarat Lacatus, in exclusivitate pentru siteul oficial al clubului, SteauaFC.com.
Adrian Ilie: „Miine vom semna”
Managerul Stelei a confirmat pentru stelisti.ro ca noul antrenor al Stelei este Marius Lacatus.
Cariera fotbalistica a lui Marius Lacatus
S-a nascut pe 5 aprilie 1964, la Brasov. Debutul in Divizia A s-a consemnat pe 28 februarie 1982, la partida FCM Brasov-CS Targoviste 3-0. Un an mai tarziu, la doar 19 ani, a ajuns la Steaua.
Marius Lacatus a fost prezentat in aceasta dimineata jucatorilor, urmind ca miine sa fie prezentat oficial. Lacatus va conduce tot miine si primul sau antrenament cu echipa din Ghencea.
Cariera de antrenor a lui Marius Lacatus
Marius Lacatus este noul antrenor al Stelei. "Fiara" urmeaza sa semneze miine contractul cu gruparea din Ghencea. Iata cum arata cariera sa de antrenor!
sondaj stelisti.ro / Credeti ca va reusi Marius Lacatus sa opreasca amestecul lui Gigi Becali la echipa?

Ramai pe gsp.ro si pe stelisti.ro pentru amanunte!

Comenteaza decizia lui Lacatus pe stelisti.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează