Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2023 17:02 / Actualizat sambata, 25 februarie 2023 17:20

Marius Măldărășanu (47 de ani), antrenorul celor de Hermannstadt, s-a arătat nemulțumit de atitudinea elevilor săi, în urma înfrângerii suferite de sibieni pe terenul lui Sepsi, scor 1-2. 

Cristi Borcea, despre situația actuală de la Dinamo: „Am văzut că i-au făcut ofertă. Dacă vine și el în club, cu siguranță voi ajuta”
DINAMO
Cristi Borcea, despre situația actuală de la Dinamo: „Am văzut că i-au făcut ofertă. Dacă vine și el în club, cu siguranță voi ajuta”

Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt: „Rezultatul a fost mincinos în prima repriză”

„Jocul a fost asa cum ne așteptam: foarte, foarte dificil, însă după un început ezitant în primele 10 minute, lucrurile s-au reglat. Zic eu că rezultatul a fost mincinos în prima repriză, pentru că au profitat de o greșeală și de alte câteva faze fixe, în rest nu au avut nicio ocazie. 

Din păcate, facem cadouri. La primul gol în loc să lăsăm mingea în aut de poartă, noi le dăm corner. Sunt niște greșeli pe care nu le înțeleg. Ăsta e fotbalul. 

A doua repriză pot spune ca intraserăm în joc și, din momentul în care a avut loc acea fază la care a intervenit VAR-ul și a apărut acel penalty, din care am egalat, chiar credeam că putem pleca cu toate cele  3 puncte. 

Este al treilea meci în care jucăm în superiroritate numerică și nu plecăm cu niciun punct. La golul doi la fel, câștigăm mingea și nu jucăm minge lungă pe atacant, ceea ce nu este normal. Au câștigat mingea, a apărut acel penalty și asta a fost istoria meciului. 

Chiar credeam că putem scoate mai mult aici. Meciul nu a fost asa bun din partea lor poate și din cauza așezării noastre în teren, nu le-am dat spații. 

Sunt dezamăgit în momentul în care se fac greșeli. Eu sunt principalul vinovat și la schimbari și la tactică”, a declarat Marius Măldărășanu, la finalul partidei. 

Citește și: 

Dezvăluiri inedite în platoul GSP: „Am semnat contractul pe capota mașinii!” + „Am jucat atunci pe o primă de 120.000 de euro de om”

„Să le dai gol în minutul 90, cum am făcut-o eu!” » Mobilizare inedită înainte de FC Argeș - FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion