FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Niculae: "E mult mai bine acum, că a plecat N'Doye la Astra"

Marius Niculae
Marius Niculae

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 ianuarie 2011 00:00

Atacantul dinamovist Marius Niculae nu neagă că ar accepta un transfer în China dacă ar fi vorba despre o afacere pentru club, dar şi pentru el. Vîrful de 29 de ani recunoaşte că în vestiarul lui "cîinilor" va fi mult mai linişte fără Ousmane N'Doye, transferat la Astra Ploieşti.

"Pentru vestiar e mult mai bine că a plecat N'Doye la Astra. Îi avem pe Kone, Mărgăritescu, avem soluţii pentru postul pe care îl ocupa N'Doye.

În ceea ce priveşte un eventual transfer în China, de ce nu? Ştiu cîte ceva despre fotbalul de acolo, dacă va fi bine şi pentru club, şi pentru mine, voi pleca. Sînt dispus să încerc o nouă aventură", a spus Niculae la DigiSport.

Fotbalistul a acceptat o micşorare a salariului: "Am avut o discuţie cu domnul Badea despre problemele financiare ale clubului şi am ajuns la un acord să primesc mai puţini bani".

Un alt atacant dinamovist, Ionel Dănciulescu, crede că plecarea fotbalistului N'Doye e o pierdere pentru echipă, dar omul N'Doye a făcut prea multe greşeli: "Rămîne de văzut, era un jucător foarte bun, de ce să nu fim corecţi? Dacă a greşit faţă de antrenor şi s-a decis să fie vîndut, asta este. El a fost mai cocoloşit, a fost ţinut în braţe de anumite persoane, iar nea Ando nu a mai acceptat nici un fel de compromis".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
doru5
doru5  •  07 Ianuarie 2011, 19:30

Hmm... nu stiu de ce vb asa!!! parerea mea e ca nu e bine sa-l mai atacati!!! a plecat...e plecat si gata! N'Doye o sa v-o traga urat de tot in meciul direct! Ala stie fotbal si cand isi pune in cap poate sa faca diferenta!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează