FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Un simbol al lui Dinamo implicat în transferul lui Florinel Coman: „M-au întrebat despre el” + „Man a scăzut foarte mult”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 08:20

Marius Niculae, fost căpitan la Dinamo, a vorbit despre Florinel Coman, extrema de 22 de ani de la FCSB, și despre un posibil transfer al acestuia în perioada următoare.

Fost atacant la Sporting Lisabona, între 2001 și 2005, Niculae este în continuare cunoscut în Portugalia, iar lusitanii l-au întrebat despre Florinel Coman.

„Florinel Coman a avut un sezon extraordinar! Chiar sunt câteva echipe din Portugalia care m-au întrebat de el. Pe vremea noastră, când ajungeam la o echipă, trebuia să demonstrăm de zece ori mai mult. Eu am suferit pe partea că suntem români”, a declarat Marius Niculae la AntenaSport.

„Man a scăzut foarte mult faţă de sezonul trecut, în care credeam că va face următorul pas” 
Marius Niculae

Florinel Coman a fost ofertat de Sporting Lisabona

Giovanni Becali, vărul lui Gigi și impresarul lui Florinel, spunea în septembrie că Sporting Lisabona a făcut o ofertă în vară de Florinel Coman, dar portughezii nu au ajuns la un acord cu patronul FCSB. În plus, și rivala Benfica s-ar fi interesat de internaționalul român.

„Coman a avut ofertă de 8 și apoi de 9 milioane de la Sporting Lisabona! Prima ofertă a fost de 8 milioane într-o singură tranșă, a doua a fost 9 milioane în două tranșe. Echipele interesate de Coman au fost din Portugalia. Și Benfica a fost interesată. Am vorbit cu Rui Costa, care e director sportiv la Benfica, despre el. Dacă Sporting îl vindea pe Bruno Fernandes, pe care a cerut 60-70 de milioane de euro, atunci poate oferea 12-15 milioane  pentru Coman. Atât de interesați au fost portughezii. Gigi a cerut 10 milioane, plus bonusuri și nu știu ce. Poate a făcut bine Gigi. Acum e un alt Coman” 
Giovanni Becali, pe 21 septembrie

Dorit și-n SUA

Florinel Coman ar fi putut ajunge în iarnă la Orlando City, echipa care l-a dorit cel mai mult pe atacant. Becali vrea 10 milioane de euro și 20 la sută dintr-un transfer viitor ca să-l cedeze pe atacantul în vârstă de 22 de ani, doar că înainte de a începe pandemia, oficialii din MLS erau dispuși să pună pe masă doar 7 milioane de euro! 

FOTO. Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală

+2 FOTO

VIDEO „Pentru mine Steaua rămâne clubul Armatei! La FCSB nu există seriozitate și disciplină”

Citește mai multe știri despre FCSB

Gigi Becali a explicat cine blochează revenirea lui Laurențiu Reghecampf: „Nu de mine depinde”

Gigi Becali și-a făcut calculele: „Iau 3 milioane de euro” + de ce a dat în judecată echipa lui Marius Șumudică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
stefan..
stefan..  •  10 Iunie 2020, 10:58

Minciuni gigiste. .. :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează