FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO „Potoliți-vă cu eliminările!” » Fotbaliștii lui Stoican, certați de un mare dinamovist

Articol de - Publicat luni, 07 martie 2022 19:06 / Actualizat luni, 07 martie 2022 19:31

Marius Niculae (40 de ani) a avertizat asupra unui detaliu ce trage mult în jos Dinamo, cartonașele roșii. Opt eliminări, umilințe, doar un punct scos, eroic, în meciurile în inferioritate.

Marius Niculae a participat la CFR Cluj - Dinamo (4-1), fostul atacant fiind acum membru în Comisia Tehnică a FRF, pe lângă proiectul pe care îl are la CS Dinamo. Fost căpitan și campion cu „câinii”, „Săgeată" încă este optimist vizavi de situația echipei sale de suflet. 

Fotbalistul „captiv” 8 ani la Dinamo și-a găsit echipă: „Vrem să îl redăm fotbalului românesc!”
Dinamo
Fotbalistul „captiv” 8 ani la Dinamo și-a găsit echipă: „Vrem să îl redăm fotbalului românesc!”

Problema ridicată și de Marius, dar și de ceilalți fani ai roș-albilor este faptul că Dinamo excelează la cartonașele roșii, a adunat deja 8 în actuala ediție, după cel al lui Steliano Filip, încasat la scorul de 1-1!

VIDEO Marius Niculae: „Nu pot explica schimbările de la Dinamo”

„La Dinamo încă nu există omogenitate. Un plus este aducerea jucătorilor de la Mediaș. Dar nu poți să faci nimic peste noapte. Sezonul trecut, Dinamo avea echipă mai bună, hai să fim serioși! Problemele de la începutul campionatului, plus schimbările dese de antrenori și-au pus amprenta. 

În play-out e alt campionat. La Cluj, a jucat împotriva fostei și viitoarei campioane. Ce speranțe să-și fi făcut?! Deși am sperat și eu, chiar și după eliminarea lui Filip. Nu pot explica eliminările, problema este că la Dinamo există una la două meciuri! Și-așa ești sub presiunea rezultatelor, nu te iartă nimeni", a declarat Niculae pentru GSP.ro. 

Cartonașele roșii ale „câinilor” în actuala ediție

  • FCSB (0-6) » Steliano Filip
  • CSU Craiova (0-5) » Giafer
  • Gaz Metan (1-2) » Dudea
  • FCSB (0-3) » Răuță
  • CSU Craiova (1-6) » Aloe
  • UTA (0-0) » Ehmann, Răuță
  • CFR Cluj (1-4) » Steliano Filip

CFR Cluj cred că este deja campioană, la experiența și la lotul pe care Dan Petrescu îl are la dispoziție. Și cu Dinamo, când a aruncat "greii" în luptă, imediat s-a simțit, Debeljuh a intrat și-a marcat pe bandă rulantă
- Marius Niculae

Marius Niculae: „Aș face doar poze cu arma, nu să merg la război”

În ediția 2013/2014, Niculae a jucat în Ucraina, la Hoverla Uzhorod, unde a marcat 3 goluri în 13 meciuri. 

„Am avut un meci la Zorya Lugansk, chiar am fost la sediul poliției de acolo. Era înspăimântător. Polițiștii nu aveau arme, dar erau alți oameni pe acolo care aveau! Te lovește, fiindcă sunt chestii pe care le vezi doar în filme, în realitate te izbește. Acum mă răscolește ceea ce se prezintă la TV. Mi-e frică! 

Atunci când începe un război, orice se poate întâmpla. Noi suntem în NATO, e o siguranță mare, dar dacă începe războiul, orice e posibil. Eu am făcut armata, un an, am prins ultima strigare, am fost luptător, mi-a plăcut spiritul ăsta, dar aș prefera să fac doar poze cu arma, nu să merg la război! E ireal să vezi la televizor că se întâmplă așa ceva în viața reală”,  povestit Marius Niculae.

„ă mă lupt cu Putin? Cred că sunt categorie mai mare ca el și aș câștiga!", a glumit "Săgeată", cu referire la faptul că și liderul de la Kremlin a cochetat cu judo-ul. 

VIDEO Vlad Morar: „Sunt bucuros că sunt aici, chiar sper să ajut și să evităm retrogradarea”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Fanii lui Dinamo pun presiune pe şefii clubului să-l dea afară pe Stoican + de la ce a izbucnit ultimul moment tensionat din vestiar

VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir caută explicații pentru eliminările lui Steliano Filip: „E nervos! Iubirea te poate tâmpi definitiv”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mehighms
mehighms  •  08 Martie 2022, 06:55
Postat de creeperno115 pe 07 Martie 2022, 22:35

Cand o sa ajunga filip si rauta la echipa secunda, atunci Dinamo o sa castige meciuri consecutive

*** macar nu mai posta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  07 Martie 2022, 22:35

Cand o sa ajunga filip si rauta la echipa secunda, atunci Dinamo o sa castige meciuri consecutive

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  07 Martie 2022, 20:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează