FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fanii lui Dinamo pun presiune pe şefii clubului să-l dea afară pe Stoican + de la ce a izbucnit ultimul moment tensionat din vestiar

Flavius Stoican
Flavius Stoican

Articol de - Publicat luni, 07 martie 2022 12:50 / Actualizat luni, 07 martie 2022 14:48

Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul lui Dinamo, este tot mai criticat de fani pentru rezultatele echipei, aceștia cerându-i demisia.

Dinamo a terminat campionatul regular pe un istoric loc 14 în clasament, cu doar 17 puncte, fiind echipa cu cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 66 de goluri primite (medie de 2,2 goluri primite / meci).

Dinamoviștii sunt încrezători înainte de play-out: „Putem să ne salvăm și fără baraj”
DINAMO
Dinamoviștii sunt încrezători înainte de play-out: „Putem să ne salvăm și fără baraj”

Alb-roșii au pierdut categoric și meciul cu CFR Cluj, scor 1-4, iar presiunea pe Flavius Stoican crește. Fanii îi cer insistent demisia tehnicianului. Aceștia insistă pentru plecarea lui și pun presiune pe conducere să ia o decizie radicală în privința antrenorului.

Carp i-a răspuns în rusă când Stoican l-a certat în vestiar

După ce în presă a apărut informația că Stoican și Cătălin Carp ar fi fost aproape de bătaie la pauza meciului cu CFR, antrenorul „câinilor” a oferit o reacție pentru GSP.ro în care neagă incidentul.

„Noi trebuie să fim concentrați pe fotbal exclusiv, nici nu am avea timp să ne certăm! Nu pricep de unde apar astfel de chestii care nu doar că nu sunt adevarate, dar erodează încrederea în echipă, în forțele noastre. Nu sunt vânător de greșeli, eu doar corectez. Nu are nicio logică să ne fi certat la pauză. Era rezultat pozitiv”, a declarat Flavius Stoican pentru GSP.ro.

Tehnicianul este confirmat și de Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, explicând ce s-a întâmplat în vestiar după meci.

„Nu a fost vorba despre un conflict, m-am interesat și am vorbit și cu Torje, care mi-a povestit că la finalul meciului Stoican, pe un ton civilizat le explica greșelile la 5-6 jucători. Cătalin stătea pe bancă şi a zis ceva în ruseşte. Moment în care a intervenit Torje și a zis: «Carp, n-ai dreptate, știu rusește, nu ai dreptate ce ai zis». 

Nu a injurat. Stoican nu l-a băgat în seamă și și-a continuat discuțiile cu ceilalți jucători și asta a fost tot incidentul. Cătălin e foarte liniștit, alții ar fi în stare să înjure. Îl cunosc bine de la CFR, s-a potolit după alea 2-3 cuvinte”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Gazeta.

Dinamoviștii sunt încrezători înainte de play-out: „Putem să ne salvăm și fără baraj”

Vlad Morar a explicat pentru GSP cum se simte la Dinamo și ce speranțe are înaintea play-out-ului „vieții” pentru roș-albi.

„Sunt 9 meciuri, trebuie să le tratăm pe toate ca pe niște finale, iar la sfârșit să reușim să evităm și barajul. Eu zic că 10 (n.r. - șanse pe o scară de la 1 la 10 ca Dinamo să se salveze de la retrogradare). Așa ar trebui să fie în capul fiecărui jucător, nu să ne gândim că am putea merge în Liga 2!”, a declarat Morar.

Citește alte știri din Liga 1:

Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Andrei Vlad: „E greu să se mai întoarcă acum”
FCSB
Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Andrei Vlad: „E greu să se mai întoarcă acum”
Steliano Filip, încă un meci dezastruos la Dinamo: cel mai slab cu CFR Cluj » Cine a fost peste media echipei
CFR CLUJ - DINAMO 1-4
Steliano Filip, încă un meci dezastruos la Dinamo: cel mai slab cu CFR Cluj » Cine a fost peste media echipei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (96)
1202437626461300
Anton Gigi  •  08 Martie 2022, 08:22

Rog conducerea ca in cazul in care carp a comentat ceva nepotrivit la momentul respectiv,inseamna ca a subminat interesele echipei si a clubului in aceste momente cruciale si sa fie sanctionat drastic,sa fie lasat nu pe banca de rezerve ci pe banca din parc.

1202437626461300
Anton Gigi  •  08 Martie 2022, 08:08

Cred ca trebuie sa fie liniste,presa uneori exagereaza cautand senzationalul si acolo unde nu e cazul,Stoican face fata cu bine,dar ce sa faci daca unii jucatori sunt infantili si iau cartonase ca prostii ,iar cei precum carp si altii sa dovedeasca prin joc si nu sa arate pe teren precum niste babe cocosate

creeperno115
creeperno115  •  07 Martie 2022, 22:39

Rednic a pierdut cu clinceni

Vezi toate comentariile (96)
Comentează