FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Niculae nu mai suportă situația în care a ajuns Dinamo: "Râd de noi rivalii!"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 20:35

Marius Niculae știe de ce suporterii lui Dinamo nu mai vin la stadion și au abandonat echipa în acest moment dificil. Fostul atacant al "câinilor" recunoaște că e afectat de aceste lucruri. 

"Pe mine mă doare situaţia în care a ajuns Dinamo. Se chinuie să ajungă în play-off şi nu prea mai au şanse. Fără investiţii, fără o strategie pe minim doi ani, nu poţi să ai performanţe, e clar. Şi mai ales că imediat cum apare un jucător îl vând.

Probabil că fanii s-au săturat de atâtea promisiuni, de atâta New Dinamo, proiecte New Dinamo şi aşa mai departe. Rivalii noştri râd de noi pentru că nu mai suntem de mult acolo unde ne e locul.

La Dinamo, mentalitatea cu care am crescut eu, exista doar locul I. Adică dacă terminam pe locul 2 era înfrângere şi era deranj ca să zic pe româneşte", a zis Marius Niculae la TV Telekom Sport.

Citește și: 

Dinamo a dat o super lovitură » A adus un jucător care a dat o pasă de gol cu Arsenal + Caracterizarea ultimelor două transferuri: "O face pătrată"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
gtn5
gtn5  •  01 Decembrie 2018, 14:32

rad si curcile de voi nu numai rivalii,dimomu mare echipa e,e in pregatire pentru samponlingi,se pregateste de pe vremea lui borcica.

104459837173638
Dinu Stefan  •  30 Noiembrie 2018, 23:46

cica cei de la dimano ,in urma unei sedinte fulger,au decis sa inlocuiasca cainele de pe steaguri cu alt animal ! cu RASUL ! unde-i rasete si veselie,pformanta e la ea acasa ! hahahaha !

104459837173638
Dinu Stefan  •  30 Noiembrie 2018, 16:30

niculae,tot respectul pt cel mai mare judoka roman,tatal tau ! pt tine .nu ! pai noi v-am adus in starea asta,sau "finantatorii " care acum sunt oameni de afaceri prosperi,iar voi la doi pasi de matineu ?!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează