FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marius Niculae râde pe seama numirii lui Bogdan Andone la FCSB: „Becali avea nevoie tot de un secund”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 20:08

Bogdan Andone, 44 de ani, a fost azi numit oficial în funcția de „principal” al celor de la FCSB. Marius Niculae glumește pe seama alegerii lui Gigi Becali.

Fostul atacant al lui Dinamo e de părere că Bogdan Andone nu va lua nicio decizie importantă la FCSB, unde nu va fi decât „secundul” lui Gigi Becali. 

Nu pot să iau decât în glumă mutarea. Dar probabil Gigi Becali avea nevoie tot de un secund. Patronul echipei a recunoscut că el face tot acolo”, a zis Marius Niculae la TV Digi Sport.

  • Andone a fost secundul lui Teja în perioada petrecută pe banca vicecampioanei României. Andone a mai colaborat și cu Șumudică, în sezonul 2015/2016, când Astra Giurgiu a câștigat titlul

În postura de antrenor principal, Bogdan Andone a activat doar la divizionarele secunde Metaloblobus, ASU Poli, Energeticianul și Olimpia Satu Mare.

Ca jucător, el a evoluat pentru Corvinul Hunedoara, Sportul Studențesc, FC Brașov, Rapid, Farul Constanța, Oțelul Galați, Ferencvaros, Apollon Limassol, Alki Larnaka sau Ermis Aradippou. 

VEZI ȘI:

Andone, prezentat azi la FCSB! Becali: „Dacă sapă via și îmi dă vin bun, îi sărut mâna! Dacă nu, vine patronul și dă bătaie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  06 Iunie 2019, 07:00

HOPA A PRINS GLAS ""INSELATUL DE SERVICIU NR>1""DIN ROMANIA!!!MAI FLACAULE VEZI DE ""OGRADA""TA SI APOI SA TE ""FRECE""GANDURILE DE ...ALTI!!!AI PRICEPUT????

fara_pista
fara_pista  •  05 Iunie 2019, 23:23
Postat de sa_radem_de_fc_fcsb pe 05 Iunie 2019, 21:46

Niciun antrenor care se respecta nu semneaza cu impostorii FC FCSB. Sa fim seriosi! Astia-s echipa Scooby Doo, o gluma de care se tot rade si se va rade pana in momentul falimentului.

Corect, antrenorii care se respectă semnează cu impostorii SC Dinamo 1948 SA. Că așa zicea magicianul Rednic: firma aia a lui Ionuț Negoiță nu deține palmaresul, nu deține mai nimic. Să fim serioți! Ăia-s Dinam9, haita lui Bălănel, o glumă de care se tot râde și se va râde până în momentul falimentului. Ba chiar și după...

minell73
minell73  •  05 Iunie 2019, 22:33
Postat de tinn_2 pe 05 Iunie 2019, 21:21

Niculae asta, dupa ce l-a lasat Boloni din mana, a fost doar rezerva care lua salariu. da, no, la campania ciudoasa a lu gsp mere orice. lamentabil

Da, no, iar esti la carciuma?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează