FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO

VIDEO Marius Niculae îl contrazice pe Bogdan Lobonț: „Va fi derby, indiferent pe ce poziții se află cele două echipe”

Marius Niculae
Marius Niculae

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 17:22 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 18:09

Marius Niculae (40 de ani), fost atacant la Dinamo, a vorbit despre situația grea prin care trec alb-roșii, înaintea derby-ului cu Rapid din play-out.

Acum membru în Comisia Tehnică a FRF, pe lângă proiectul pe care îl are la CS Dinamo, Niculae a prefațat meciul împotriva giuleștenilor și l-a contrazis pe Bogdan Lobonț, cel care nu consideră meciul un derby.

De asemenea, fostul campion cu Dinamo s-a declarat deranjat de atitudinea jucătorilor din ultimele meciuri și este de părere că vor avea o misiune extrem de dificilă în a se salva de la retrogradare sezonul acesta. 

„Va fi derby, indiferent pe ce poziții se află cele două echipe. Din nefericire, nu se va juca cu public. Sunt cele mai frumoase galerii și făceau un spectacol foarte frumos. Se putea și mai rău, dacă nu exista această problemă la Mediaș, probabil era mult mai gravă situația. Nu ne bucurăm de răul altuia, dar a fost un as din mânecă. 

Nu știu dacă vor reuși în aceste meciuri să treacă peste două echipe, va fi foarte, foarte greu. S-au schimbat și jucătorii, de asta este și situația care este. Dacă mă uit la ultimele meciuri, nu au avut constanță în joc. După meciul cu Cluj, am fost total dezamăgit de atitudinea echipei”, a declarat Marius Niculae.

Bogdan Lobonț: „Rapid - Dinamo nu mai e derby astăzi”

Bogdan Lobonț, selecționerul reprezentativei U20 a României, a fost prezent astăzi la lansarea noului magazin oficial al echipei naționale de fotbal a României, Romania Store.

„Lobby” a fost întrebat de reporterii prezenți la eveniment despre „derby-ul Rapid - Dinamo”, având în vedere că s-a aflat în curtea ambelor echipe: între 1997 și 2000 la Rapid, între 2001 și 2002, apoi 2007-2010, la Dinamo. 

Răspunsul lui Lobonț a surprins. Fostul portar consideră că duelul formațiilor bucureștene nu mai reprezintă un derby, având în vedere că ambele sunt în a doua grupă valorică a campionatului, play-out-ul.

Rapid - Dinamo, derby? E în play-out. Astăzi, din punctul meu de vedere, nu este un derby, ținând cont că ambele echipe joacă în play-out. Răspunsul meu este valabil astăzi. Dacă în viitor, cele două echipe reușesc să urce și să se întoarcă unde le e locul, putem vorbi din nou de un derby. E ușor să zicem că Rapid - Dinamo sau Rapid - FCSB sunt derby-uri, că așa am crescut cu toții. Ne e dificil să acceptăm că în momentul de față nu sunt derby-uri
- Bogdan Lobonț

VIDEO Adrian Mutu, conferință de presă înainte de Rapid - Dinamo

Citește alte știri din Liga 1:

Dinamo și-a prezentat ultimul transfer » Ar putea juca împotriva Rapidului!
DINAMO
Dinamo și-a prezentat ultimul transfer » Ar putea juca împotriva Rapidului!
Săpunaru, enervat la conferința de presă: „Dacă nici Rapid - Dinamo nu mai e derby, atunci ce meci e?” + Obiectivul anunțat de fundaș
RAPID - DINAMO
Săpunaru, enervat la conferința de presă: „Dacă nici Rapid - Dinamo nu mai e derby, atunci ce meci e?” + Obiectivul anunțat de fundaș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  12 Martie 2022, 10:13

Bine înțeles că va fi fi un mare derby. Cele mai tari derby-uri din România au fost dintotdeauna meciurile dintre Steaua-Rapid-Dinamo. De departe. Indiferent de locul din clasament. Ce spun unul și altul sunt baliverne , sau răutăți de duzină.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează