FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO EXCLUSIV Moment spectaculos cu Răzvan Lucescu în vestiarul Rapidului: „Am rămas uimit și marcat! Eu eram un «no name»”

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 16:25 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 20:34

Fostul atacant Marius Pena (36 de ani) a fost invitat la GSP LIVE și a dat detalii despre perioada petrecută la juniorii clubului Rapid, în sezonul 2004-2005.

Campion în Liga 1 cu Oțelul, Pena a povestit un episod spectaculos cu Răzvan Lucescu, după ce acesta nu l-a mai folosit într-un meci, deși îl trimisese la încălzire.

VIDEO Discursul lui Răzvan Lucescu pentru Marius Pena: „Atunci mi-a câștigat respectul”

„Am fost la Rapid și mă antrenam cu prima echipă când era Răzvan Lucescu. Am prins lotul echipei mari de două ori, dar nu am debutat. Am fost foarte aproape. Uite, ceva ce m-a marcat și pentru asta-l voi respecta toată viața pe Răzvan Lucescu. 

La un meci cu Bistrița m-a anunțat că mă bagă în teren. Rapid avea 2-0 și a luat gol. Și nu m-a mai băgat. După meci, eu am fost primul fotbalist cu care a discutat, chiar dacă aveam 18 ani și eram un «no name». A discutat 10 minute cu mine și mi-a explicat de ce nu am jucat și ce a trebuit să facă din punct de vedere tactic. Eu eram mulțumit că eram în lot. Am rămas uimit și marcat de modul în care discuta cu fotbaliștii. Nu conta numele, pe toți îi trata la fel”, a declarat Marius Pena la GSP LIVE.

Citește mai multe știri din Liga 1:  

EXCLUSIV Poveste incredibilă a unui campion din Liga 1: „Președintele ne certa cu pistolul la brâu” + transferat după evoluțiile din Football Manager

ANALIZĂ GSP: Dinamo, de trei ori mai mulți bani pentru rezultate mai proaste + cum arată haosul din primul „11”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gimiskutze
gimiskutze  •  20 Octombrie 2020, 19:32

Deci Pena era primul din fotbalistii "no name" cu care a vorbit Razvan? :)

cpt.ahab
cpt.ahab  •  20 Octombrie 2020, 19:00

"După meci, eu am fost primul fotbalist cu care a discutat, chiar dacă aveam 18 ani și eram un «no name». A discutat 10 minute cu mine ". "După ce a vorbit cu toți jucătorii la vestiar, 10 minute a vorbit cu mine și mi-a zis de ce nu am jucat". Două fraze care se bat cap în cap.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează