FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO EXCLUSIV Poveste incredibilă a unui campion din Liga 1: „Președintele ne certa cu pistolul la brâu” + transferat după evoluțiile din Football Manager

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 10:02 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 12:18

Marius Pena (36 de ani) a fost invitat la GSP LIVE și a povestit mai multe întâmplări din perioada în care a jucat în Azerbaijan.

Campion în Liga 1 cu Oțelul Galați, fostul atacant Marius Pena a evoluat din ianuarie 2013 până în august 2014 la FC Baku și a dat detalii despre experiențele de care a avut parte acolo.

VIDEO Marius Pena: „Președintele avea pistolul la brâu”

„Experiența din Azerbaijan a fost bună. Am venit pe la jumătatea campionatului, iar din retur până la sfârșitul campionatului am devenit golgeterul echipei. Dar, din păcate, și acolo s-au stricat lucrurile la nivel financiar. Șase luni au fost de vis, cu bonusuri foarte mari. Pentru calificarea în play-off am primit 10.000 de dolari, iar pentru fiecare meci jucat primeam 5.000 de dolari. Pentru că ne-am calificat în sferturi în Cupă am primit 10.000, pentru semifinală am primit 15.000. Cred că luam 30-40.000 de dolari dacă ajungeam în finală.

După ratarea calificării în finala Cupei am avut o discuție cu președintele clubului (n.r. Zeynal Mammadov, fratele patronului). Țin minte și acum ce ne-a făcut! Ne-a omorât. Îmi reproșa că nu am intrat eu în careu, că vorbise el cu arbitrii să avem penalty. S-a enervat și ne-a certat. Când și-a dat sacoul jos, am văzut că e cu pistolul la brâu! M-am speriat la cât de nervos era. Am înțeles că mereu îl avea la el”, a spus Pena la GSP LIVE.

Transferat pentru că a jucat bine în Football Manager

Fostul atacant a povestit că a ajuns la FC Baku pentru că un oficial al clubului, Vugar Guloglan oglu Huseynzade, l-a avut în echipa lui la Football Manager, un joc pe PC în care gamerii sunt antrenori, iar Pena a avut un randament bun.

„Nu era antrenor. Lua decizii, aducea antrenori. El m-a prezentat pe mine. La Football Manager mă avea în echipa lui. M-a căutat și m-a transferat. Mi-a zis «Ai dat randament la Football Manager și i-am zis și președintelui să te ia că avem nevoie de astfel de jucători». Așa s-a făcut transferul meu”, a mai declarat Pena.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Începe iureșul la Dinamo! Lui Cosmin Contra i se clatină scaunul! Fanii i-au solicitat deja lui Cortacero să-l demită

Mihai Stoica, ironizat de Ciprian Marica: „Dacă nici ăla nu e roșu, am pierdut timpul degeaba 25 de ani în fotbal”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
steaua1
steaua1  •  20 Octombrie 2020, 13:00

La Football Manager mă avea în echipa lui. M-a căutat și m-a transferat. Mi-a zis «Ai dat randament la Football Manager și i-am zis și președintelui să te ia că avem nevoie de astfel de jucători». Așa s-a făcut transferul meu”, a mai declarat Pena. Exemplu bun pentru nea cici

planetfun
planetfun  •  20 Octombrie 2020, 12:51
Postat de dinamofurata pe 20 Octombrie 2020, 12:28

"Îmi reproșa că nu am intrat eu în careu, că vorbise el cu arbitrii să avem penalty. " :))))) Cam asa e si cu Gigi Becali sau Mihai Rotaru.

Niciodata cu dinamo

dinamofurata
dinamofurata  •  20 Octombrie 2020, 12:28

"Îmi reproșa că nu am intrat eu în careu, că vorbise el cu arbitrii să avem penalty. " :))))) Cam asa e si cu Gigi Becali sau Mihai Rotaru.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează