FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - OŢELUL 1-0

Marius Stan: ”Am întîlnit azi o echipă care era de bătut”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2009 00:00

Marius Stan, preşidentele Oţelului, crede că echipa sa putea să învingă astăzi Poli, pentru că erau obosiţi.

”Am întîlnit astăzi o echipă care era de bătut, pentru că erau obosiţi. Din păcate, nu am putut profita de acest lucru. Noi am început sezonul cu un lot şi am ajuns acum cu altul”, a spus Marius Stan la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  11 Mai 2009, 07:21

ce usor vorbesti cand conduci o echipa fara pretentii,ti-ai adus aminte acum ca va apropiati de retrogradare,in meciurile cu steaua si dinamo nu v-ati obosit sa jucati fotbal,datorita voua si al de bistrita se lupta pt titlu aceste doua echipe care oricum fac ce aranjamente doresc.in locul tau de rusine n-as mai vorbi

 •  09 Mai 2009, 22:17

intre a crede ca poti si a putea e o mare deosebire.

 •  09 Mai 2009, 21:05

Sunteti interesati de poker? Nu doriti sa investiti proprii bani? ht*tp://w*ww.po*kerstra*tegy.co*m/uQCWVZ (fara *)este solutia. Poker fara depozit. Cea mai buna scoala de poker-gratuit o gasiti pe linkul de mai sus!!!Raspundeti la intrebarile de acolo si primiti 50$+100$ gratuit,capital de inceput! Treceti de la incepator la profesionist cu strategiile de pe acel site. Nu trebuie sa depuneti niciodata bani,doar treceti testul si primiti capitalul de inceput.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează