FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - OŢELUL 0-1

Marius Stan: "Am mizat pe relaxarea lui Dinamo şi am exploatat acest lucru"

Marius Stan, Stan, Otelul
Marius Stan, Stan, Otelul

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2009 00:00

Marius Stan, preşedintele Oţelului Galaţi, spune că se aştepta ca echipa sa să profite de o eventuală relaxare a lui Dinamo.

"A fost normal să apară un recul în jocul lui Dinamo după rezultatele bune din ultima vreme, noi l-am exploatat. Ai nevoie de şansă ca să baţi Dinamo la ea acasă. Era de aşteptat ca ei să îşi piardă concentrarea într-un moment sau altul. Am mizat mult pe relaxarea lui Dinamo"
, a spus Marius Stan la sportro.

Marius Stan, preşedintele Oţelului Galaţi, spune că se aştepta ca echipa sa să profite de o eventuală relaxare a lui Dinamo.

"A fost normal să apară un recul în jocul lui Dinamo după rezultatele bune din ultima vreme, noi l-am exploatat. Ai nevoie de şansă ca să baţi Dinamo la ea acasă. Era de aşteptat ca ei să îşi piardă concentrarea într-un moment sau altul. Am mizat mult pe relaxarea lui Dinamo", a spus Marius Stan la sportro.

Playtech: BOMBĂ! Mihai Bobonete, BĂTUT într-un taxi din București! Halucinant ce s-a întâmplat


Comentarii (3)
 •  12 Septembrie 2009, 22:00

Mariuse sa ai incredere in Dorinel ca o sa faca treaba buna! Nu-l presati ca o sa vina si rezultatele!

 •  12 Septembrie 2009, 21:23

dp ce-au invins "marea" echipa slovan limbric locul 10 in campionatul ceh... s-a terminat cu pomana.. urmeaza echipe cat de cat serioase ...si ve-ti afla asta joi dk nu v-a fost de ajuns otelu.

 •  12 Septembrie 2009, 21:18

bravo dinamao...........

Vezi toate comentariile (3)
Comentează