FOTBAL  »  LIGA 1  »  OŢELUL - STEAUA, SÎMBĂTĂ, LIVE VIDEO PE GSP.RO SI ANTENA 1, ORA 17:00

Marius Stan: „Deşi aveau primele blocate, am chemat jucătorii la casierie”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Marius Stan, directorul general de la FC Oţelul, consideră partida cu Steaua, de sâmbătă, ca una mult uşoară decât altele din acest campionat. "Paradoxal, cred că este un meci uşor pentru noi. Punând răul înainte, dacă e să pierdem, nu ar fi nici o dramă. Însă, jucătorii, cu o determinare ieşită din comun, pot face istorie. Au toate motivele din lume să fie în forma fizică şi psihică optimă. Le-am mai făcut şi noi o injecţie de moral. Deşi aveau primele blocate până ajung la zero în clasamentul adevărului, i-am chemat pe la casierie pentru o parte din aceste prime".

Conducătorul grupării gălăţene a taxat razboiul psihologic dus de adversari în această săptămână. "Aşa cum anticipasem de acum două săptămâni, iar sunt interesaţi de jucătorii nostri. Răsuflate. Sunt previzibili, ar fi bine ca şi jocul lor să fie tot la fel de previzibil cum sunt conducătorii lor. La ce sume s-au vehiculat că primim ca motivaţie, ar trebui să avem pereţii din vestiar tapetaţi cu euro. Acum, aceasta cu presiune pe arbitri este chiar haioasă. Arbitrii să ne avantajeze pe noi într-un meci cu Steaua? Nu s-a întâmplat aşa ceva niciodată, invers, să fie primit. Dacă ar fi să venim şi noi cu lucruri puerile, putem spune că îl vizăm pentru transfer pe Ghionea, că este gălăţean, dar îl punem şi pe Rădoi în capul listei", a declarat Stan.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (6)
 •  18 Aprilie 2008, 06:05

Daca ai nevoie de cursuri,laboratoare,seminarii,le gasesti aici.In plus ai un forum cu discutii inteligente,si alte sectiuni interesante.Daca vrei un domeniu gratuit posteaza la noi pe forum.

 •  17 Aprilie 2008, 19:25

Replica mea pentru Tovi si Meme este urmatoarea Sa va fhut in gura de fraieri bashiti pe amandoi hahalelelor ce santeti ! Cu ce santeti voi superiori noua galatenilor bai kkaciosilor ? Prin figuri de bucale,adica de fraieri cocliti ? Nu vedeti ca doar in tara contati,caci afara provincia este la putere paduchiosilor ! La kkt cu voi,si Forzza Otelul si CFR ! In cap sa stai toti stelistii caci tot CFR-ul iese campioana !

 •  17 Aprilie 2008, 18:43

macar taci dreacului magare!!!! stiam deja ca kfr-u va da prima de joc.....nu mai trebuia sa ne spui si tu. Atata timp cat echipe de mijloc o sa recurga la asemenea mizerii...campionatul nostru se va reduce la nivel de intertoto

Vezi toate comentariile (6)
Comentează